Βρετανίδες τζιχαντίστριες περιγράφουν την νέα τους ζωή μέσω Τwitter! (pics)

Οι «χωριατοπούλες» από τη Βρετανία, οι οποίες πήγαν στη Συρία για να παντρευτούν με τζιχαντιστές, περιγράφουν τη νέα τους ζωή στο Ισλαμικό Κράτος

Μια εκ των τριών μαθητριών που έφυγαν από τα σπίτια τους στο ανατολικό Λονδίνο και μετέβησαν στη Συρία τον περασμένο Φεβρουάριο, για να ενταχθούν στις τάξεις των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους και να παντρευτούν με τζιχαντιστές, επιβεβαίωσε ότι τώρα ζει στο Ισλαμικό Κράτος αναρτώντας στο Twitter μια εικόνα από φαγητό σε πακέτο που είχε παραγγείλει. 
 

Η 16χρονη Σαμίνα Μπεγκούμ και οι 15χρονες Καντίζα Σουλτάνα και Αμίρα Αμπάσε πιστεύεται ότι ζουν στη συριακή πόλη της Raqqa.
 
Τώρα, σχεδόν δύο μήνες μετά την αναχώρηση της, η Amira δείχνει να απολαμβάνει της ζωή της στο Ισλαμικό Κράτος, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που αναρτεί στο Twitter.
Μέχρι πρόσφατα, το η κατάσταση στον λογαριασμό της 15χρονης Αμίρα στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, έδειχνε «private», αλλά τώρα το χρησιμοποιεί ξανά περιγράφοντας τη νέα της ζωή στο Ισλαμικό Κράτος. ωστόσο, οι αναρτήσεις που κάνει γίνονται υπό το όνομα «Bintt Abbas».
 
 
 
 
 
 
Πηγήprotothema.gr


 gazzetta.gr