Ενα θαμένο σκάνδαλο , τρεις ψηφοφορίες και μια κηδεία !

Οι μάσκες έπεσαν ... Τα προσχήματα δεν υπάρχουν και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς προς τον πάτο. Η δημοκρατία πέθανε στην χώρα που την γέννησε. Ποιος και για ποιο λόγο πλέον να πιστεύει οτι  υπάρχει ...έστω και κατ ελάχιστον σε αυτή τη χώρα ...που υποτίθεται οτι το κοινοβούλιο θα εκλέξει τον πρόεδρο, που υποτίθεται θα εγγυάται το πολίτευμα.
Είναι πλέον φως φανάρι ότι εδώ υπάρχουν μεθοδεύσεις και εκτελέσεις ...εντολών .
Και ας υποθέσουμε οτι το σκάνδαλο δεν είναι ότι ο Αποστολόπουλος ήθελε να δωροδοκήσει τον Χαικάλη...αλλά ο Χαικάλης πήγαινε γυρεύοντας να δωροδοκηθεί, όπως καταγγέλλει ο "μεσάζων" ,για να ψηφίσει πρόεδρο της δημοκρατίας .
Αυτό δεν έπρεπε να ερευνηθεί? 
Υπάρχει νοήμων άνθρωπος ...σκεπτόμενος πολίτης όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά οπουδήποτε στον κόσμο που θα πιστέψει το κλείσιμο μιας υπόθεσης του 2015 ,πλέον, με οπτικοακουστικό υλικό με ομολογίες εκατέρωθεν ότι υπήρξαν και συναντήσεις και συζητήσεις ...γιατί λένε οτι είναι υλικό παράνομο! 
Αιδώς Αργείοι ...
Αποδομείται  τη δημοκρατία ,έστω αυτή που μας έμεινε, τους θεσμούς , και αφήνεται τον πολίτη στο έλεος των συμφερόντων και των λίγων απλά για να σώσετε τους εαυτού σας ...και να καταστρέψετε την χώρα. 
Πρέπει να φύγετε νύχτα ... 
H φώτο είναι από το left.gr