Η "Θεία" από το Σικάγο ...εκνευρίζει και τον Ψυχάρη του ΒΗΜΑΤΟΣ

Μετά το Θέμο και το Πρώτο Θέμα ήρθε η σειρά του  ΒΗΜΑΤΟΣ  να τα χώσει  στην Αριάννα της  Huffingtonpost Greece. Ε ρε γλέντια.
 
 Είναι δυνατόν, θα πείτε; Ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να συναντάται με ιδιοκτήτρια ιστοσελίδας που φιλοδοξεί να κάνει καριέρα και στην Ελλάδα και να συζητεί μαζί της για την... τρόικα και πόσο σκληρή είναι για τους Ελληνες; Και πότε ξανά ο κ. Κ. Παπούλιας συνάντησε έστω έναν έλληνα εκδότη και συνομίλησε μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος ή τα ΜΜΕ; Και μάλιστα να «κουβαλήσει» και κάμερες και να δώσει την τηλεοπτική εικόνα σε Ελλάδα και εξωτερικό από την υποδοχή και από τη συνομιλία που είχε με την εν λόγω κυρία στο Προεδρικό Μέγαρο;
***
Σας αποκαλύπτω ότι σε πολιτικο-επιχειρηματικο-κοσμική δεξίωση (ή cocktail party με finger food) που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Μουσείο της Ακρόπολης (προς τιμήν της ίδια κυρίας του... Προεδρικού) συνέβησαν ορισμένα αξιοσημείωτα γεγονότα τα οποία ευθύς αμέσως σας μεταφέρω. Δεν είναι, για παράδειγμα, αξιοσημείωτο το γεγονός ότι σε ένα «πηγαδάκι» βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρεισφρήσει ο Αδωνις Γεωργιάδης και ζητούσε από τους στενούς συνεργάτες του Αλ. Τσίπρα, τους Ν. Παππά και Π. Σκουρλέτη, να αναθεωρήσουν το τηλεοπτικό εμπάργκο που του επέβαλαν; Σε άλλες στιγμές και σε άλλες εποχές ούτε κουβέντα δεν θα αντάλλασσαν μεταξύ τους. Ή νομίζετε ότι οι βασικότεροι συνεργάτες του κ. Τσίπρα θα πήγαιναν (σε άλλες εποχές) σε δεξίωση στην οποία συμμετείχαν οι κυριότεροι εκπρόσωποι του κεφαλαίου (ανάμεσα στους οποίους και ο Στ. Ζαββός του Τζορτζ Σόρος); Ή ακόμα βουλευτές και υπουργοί να συναγελάζονται με επιχειρηματίες, βιομηχάνους και εφοπλιστές; Ή ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς συνοδευόμενος πάντοτε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να συνομιλεί, να γνωρίζει και να χαιρετά εγκαρδίως όλους χωρίς εξαίρεση, την ώρα που δινόταν μάχη του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα; Α, να μην το ξεχάσω, στη δεξίωση αυτή έδωσε το «παρών» και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.