Χάος από την κακοκαιρία .Δρόμοι ποτάμια παρέσυσαν αυτοκίνητα

Οι περισσότερες έγιναν από το Κερατσίνι, το Πέραμα, τη Δραπετσώνα, τη Νίκαια, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό, το Ίλιον, την Καισαριανή και τον Βύρωνα.


Επίσης, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην υπόγεια γέφυρα της Λεωφόρου Θηβών στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να το απεγκλωβίσει.





Λόγω της βροχόπτωσης που προηγήθηκε, με δυσκολία διεξάγεται το απόγευμα της Παρασκευής η κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Λ.Αθηνών από τη Σπύρου Πάτση ώς τον Κηφισό.

Το ίδιο και στη διαδρομή από τη Λ.Ποσειδώνος ώς την Αχαρνών μέσω της Αθηνών-Λαμίας, καθώς και στο τμήμα της Εθνικής Οδού από τη γέφυρα Καλυφτάκη ώς τα ΚΤΕΛ.

«Χάος επικρατεί στην Π.Ράλλη, στις γέφυρες στο Village, έχουν αναποδογυρίσει αυτοκίνητα εδώ και 2 ώρες και η τροχαία προσπαθεί να βάλει τάξη», αναφέρει αναγνώστης του zougla.gr. Eπίσης, έγιναν καταγγελίες στο zougla.gr για διακοπή της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Πειραιά, του Ίλιον και των Πατησίων.
http://www.zougla.gr/