Παιδόφιλος βρεφονηπιοκόμος στη Πρέβεζα ...στη φάκα των αρχών. Βίος και πολιτεία με προηγούμενο ιστορικό

Μία υπόθεση με σοβαρές ενδείξεις παιδικής πορνογραφίας και πρωταγωνιστή έναν βρεφονηπιοκόμο ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές αρχές στην Ήπειρο.

Ο 60χρονος που εργάζεται σε παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας συνελήφθη από αστυνομικούς και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο.
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του άλλος κάτοικος της περιοχής, πατέρας μιας 19χρονης με την οποία ο 60χρονος βρεφονηπιοκόμος διατηρούσε σχέση.
Μετά τον χωρισμό τους, ο βρεφονηπιοκόμος προχώρησε σε αναγραφές συνθημάτων σε διάφορα δημόσια σημεία της Φιλιππιάδας και στο χώρο πέριξ του δημαρχείου με περιεχόμενο υβριστικό για τον πατέρα και την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί….
Έχοντας στην κατοχή του, γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας, τις φωτοτύπησε και τις πέταξε σε διάφορα σημεία της πόλης.
Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν επιτέθηκε εναντίον τους με μία κοσσιά (μεγάλο δρεπάνι) χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσει.
Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε μία λάμα 18 εκατοστών και ένα μαύρο σπρέι, όμοιο με αυτό που είχαν γραφεί τα συνθήματα.
Οι αστυνομικοί όμως έμειναν πραγματικά εμβρόντητοι όταν εντόπισαν ένα πλήθος φωτογραφιών που είχε στην κατοχή του ο 60χρονος και οι οποίες προέρχονταν στο σύνολό τους από βρέφη και νήπια του παιδικού σταθμού στον οποίο εργάζονταν.
Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα dvd, τα οποία στέλνονται στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το περιεχόμενό τους από την έρευνα που θα γίνει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος βρεφονηπιοκόμος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Το 2011 είχε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα από τον παιδικό σταθμό, καθώς έδειχνε ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι των νηπίων. Σε κάποιες περιπτώσεις κατέβαζε τα εσώρουχά τους και τα ζωγράφιζε!
Κάτοικοι της Φιλιππιάδας σημειώνουν ότι ο 60χρονος, ο οποίος δεν κατάγεται από την περιοχή, ήταν ένας παράξενος άνθρωπος. Μετά τα γεγονότα του 2011, μετακινήθηκε από τον παιδικό σταθμό στην Κοινωφελή Επιχείρηση, όμως με κάθε ευκαιρία βρίσκονταν κοντά στα παιδιά και δεν έχανε την ευκαιρία να δείχνει ότι του αρέσει να συναναστρέφεται μαζί τους…
Τελικά η συναναστροφή δεν φαίνεται να ήταν τόσο αθώα….