Σε ποια χώρα γραμματέας υπουργικού συμβουλίου ...συνομιλεί με ποινικά διωκόμενο και λέει αυτά που λέει και δεν θα τον είχαν μπαγλαρώσει οι εισαγγελείς ..ακόμα και με υποκλεμένο το υλικό

Είναι επικίνδυνοι και για την δημοκρατία ...γιατί ήδη είναι επικίνδυνοι για το λαό. Ποινικά διωκόμενος βουλευτής ...για εγκληματική οργάνωση γίνεται δεκτός από τον ΓΓ του υπουργικού συμβουλίου ... Δηλαδή το αυτί και το μάτι της κυβέρνησης και εξ απορρήτων του πρωθυπουργού.
Ο ποινικά διωκόμενος τον παγιδεύει ( και λογικό είναι ) αφού ανακατεύεται με τα πίτουρα ...προφανώς εσκεμμένα γιατί φαίνεται έχει και άλλους ρόλους.
Αδειάζει την δικαιοσύνη καρφώνει δικαστές και το ρόλο τους σύμφωνα με όσα λέει στο βίντεο ...καρφώνει υπουργούς. Κλπ
Και την βγάζει καθαρή με μία παραίτηση ...Και δεν υπάρχει εισαγγελέας να πάρει όλα αυτά και ως προϊόν υποκλοπής να προστατεύσει την δημοκρατία ...Όπως έκαναν με τις υποκλοπές στην Χρυσή Αυγή...έστω νόμιμες.
 Εστω και αν αυτό το υλικό υποκλέπτεται από τρίτο ...που είναι διωκόμενος και τον δέχεται στο γραφείο του ο ΓΓ του υπουργικού συμβουλίου ..Για ποιο λόγο τον δέχθηκε και του είπε ότι του είπε και τι τους συνδέει ...
Αυτά ποιος θα τα βρεί , ο ιστορικός του μέλλοντας !!!