Ροζ σκάνδαλο στο δήμο Πέλλας ..Και όμως τον καλύπτουν τον μερακλή προιστάμενο !

Τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την ασυλία που του παρέχει ο νόμος, εκμεταλλεύεται υπόδικος προϊστάμενος του Δήμου Πέλλας, ο οποίος το 2012 πρωταγωνίστησε σε μια σοβαρότατη υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης υπαλλήλου του.


Είναι απορίας άξιον πως ο εν λόγω επικεφαλής της δημοτικής υπηρεσίας παραμένει στη θέση του, δεν έχουν καν ξεκινήσει οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου και ουδείς τον έχει θέσει σε αργία. Ο λόγος για τον προϊστάμενο του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Πέλλας ο οποίος, σύμφωνα με μηνύσεις που έχουν κατατεθεί, το τελευταίο χρονικό διάστημα φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά μια υπάλληλο, μητέρα τριών παιδιών.

Με φράσεις του τύπου «έλα σπίτι μου να κάνουμε έρωτα», η υπάλληλος, ονόματι Μ. Ε., υφίστατο καθημερινά πίεση προκειμένου να ικανοποιήσει τις… ορέξεις του προϊσταμένου της.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, όπως ισχυρίζεται, όταν αποφάσισε να καταγγείλει το γεγονός στην Δικαιοσύνη και στον δήμαρχο, αντί να προστατευθεί, αντιμετώπισε την εργασιακή απομόνωση με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί παρανόμως από τα καθήκοντά της και πλέον να πληρώνεται χωρίς να κάνει τίποτα!

http://www.zougla.gr/