Δείτε διαγωνισμούς εξπρές που γίνονται στην ΓΣΕΕ για προσλήψεις και σεμινάρια με λεφτά του ΕΣΠΑ !

Αυτοι είναι διαγωνισμοί...Μας τους έστειλε αναγνώστης και τρίβαμε τα μάτια μας ! Είναι, όπως γράφει το site  Kέντρο Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ  και κάποια Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών της ΓΣΕΕ ! Με φουλ ΕΣΠΑ χρηματοδότηση, αφού σε όλα τα έντυπα και προκηρύξεις έχουν την στάμπα του ΕΣΠΑ και την χρηματοδότηση από Ε. Ε
Περισυ το 2010 προκηρύσσουν διαγωνισμό για δύο προσλήψεις λογιστών.

Η προκήρυξη γίνεται στις 26-5-2010...και η προθεσμία λήγει σε 10 μέρες στις 5/6/2010 ! Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν και ταχυδρομικά τις αιτήσεις! Πλακα μας κάνουν ! (δείτε εικόνα 1 ) Ποτε να ενημερωθούν , ποτε να συγκεντρώσουν τα δικαιολογητικά , πότε να τα ταχυδρομίσουν !
Αλλά το ρεκόρ ταχύτητας το έχει άλλη τωρινή προκήρυξη για εκπαίδευση στην κοινωνική οικονομία...Πάλι με φουλ ΕΣΠΑ χρηματοδότηση ! Η προθεσμία των αιτήσεων λήγει στις 20/09/ 2011 Και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται σε δύο μέρες μετά ! (εικόνα 2)  Νύχτα φαίνεται δούλευαν για να τους αξιολογήσουν ! Ασε δε που στην λίστα επιλεγέντων υπάρχει λαι συνωνυμία με ονόματα συνδικαλιστών που είναι και στην διοίκηση της ΓΣΕΕ ! Και μάλιστα αριστερών οραμάτων !Μπορει και απο σύμπτωση !
Δειτε και άλλες προκηρύξεις τους εδώ !
http://www.kanep-gsee.gr/prosklhseis-diagwnismoi/