Στο "φως" η λίστα του παραδικαστικού με την μαφία των ακινήτων

http://petraskandalou.blogspot.com/Ο "αρχηγός", ο "υπαρχηγός" και οι δικηγόροι-μέλη.Η κατάδικος δικαστής, οι δικαστικοί επιμελητές και ο επιχειρηματίας.Ο ιδιοκτήτης τηελοπτικού σταθμού, οι δικηγόροι-συμβολαιογράφοι, ο εφοριακός, οι αστυνομικοί και η γραμματέας δικαστηρίων!Ο γνωστός επικοινωνιολόγος και οι "Μυκονιάτες". (κλικ στις εικόνες)



Στο "φως" της δημοσιότητας βγάζει το PetraSkandalou το απόρρητο διαβιβαστικό της Ασφάλειας σχετικά με τη λίστα των 45, πρώτων, βασικών υπόπτων που εμπλέκονται στο αποκαλούμενο κύκλωμα της "Μαφίας των Ακινήτων" με οσμές παραδικαστικού.



Σεβόμενοι το τεκμήριο της αθωότητας των υπόπτων και κυρίως το γεγονός ότι η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν καταστεί κατηγορούμενοι, επιλέγουμε να μην αποκαλύψουμε τα πλήρη στοιχεία των προσώπων της λίστας.

Επισημαίνουμε, ωστόσο, ότι τα εν λόγω πρόσωπα θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ. ως το βασικό πυρήνα του κυκλώματος, όπως τουλάχιστον προέκυψε από το υλικό των συνομιλιών που κατέγραψε ο κοριός. Προκειμένου να μην κουράσουμε τους αναγνώστες "σπάμε" τη λίστα σε τέσσερις αναρτήσεις.
Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι στο υλικό που βρίσκεται στην κατοχή μας υπάρχουν ονόματα που δεν είχαν απασχολήσει μέχρι σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης, όπως εκείνα ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού (!), επικοινωνιολόγου και πολλών ακόμα...