Χαμός στην παρουσίαση του Ronaldinho από τη Flamengo (video)

Την αποθέωση από 20.000 οπαδούς της Flamengo γνώρισε ο Ronaldinho Gaucho κατά την επίσημη παρουσίασή του με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας, στην οποία θα αγωνίζεται μέχρι το 2014. Ο 31χρονος σταρ, που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ευρωπαϊκή του καριέρα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό του λαοφιλέστερου συλλόγου της Βραζιλίας, έζησε μοναδικές στιγμές έξω από τα γραφεία των Rubrinegros στο Rio de Janeiro.


Παρότι η αστυνομία προσπάθησε να ελέγξει την είσοδο των φιλάθλων στο χώρο, για λόγους ασφαλείας, το συγκεντρωμένο πλήθος γκρέμισε την πόρτα και εισέβαλε ορμητικά στην έδρα του συλλόγου για να δει τον Ronaldinho, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Η εκδήλωση καθυστέρησε να ξεκινήσει μιάμιση ώρα, εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης κόσμου, αλλά όταν ο 31χρονος άσος εμφανίστηκε στην εξέδρα φορώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας, οι οπαδοί άρχισαν να παραληρούν. Η πρόεδρος της Flamengo, Patricia Amorim, τον καλωσόρισε, ενώ στην συνέχεια πήρε το λόγο ο ίδιος, δίνοντας υποσχέσεις για τίτλους…

Το ηγεμονικό συμβόλαιο του Ronaldinho με την ομάδα του Rio de Janeiro προβλέπει και εξίσου μεγάλες ρήτρες. Για να μεταγραφεί ο παίκτης σε άλλη βραζιλιάνικη ομάδα θα πρέπει να δώσει το αστρονομικό ποσό των 148 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ακόμα υψηλότερη ρήτρα, που φτάνει τα 182 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπεται για την περίπτωση που θελήσει να «σπάσει» το συμβόλαιό του για λογαριασμό ξένης ομάδας.



Link: http://http://www.sportena.com/2011/01/xamos-sthn-parousiash-toy-ronaldinho-apo-th-flamengo-video