Συλληψη παιδόφιλου...που ομολογεί οτι είναι παιδόφιλος !

Καλα ρε παιδιά ! Πάτε καλά ! Το πα να πει ομολογεί οτι είναι παιδόφιλος! Αφού έχει στην κατοχή του τέτοιο υλικό, τι θα είναι! Πρέπει να πει ο άλλος προφανώς για νομικούς λόγους ( συμβουλή δικηγόρων) οτι είναι για να έχει ελαφρυντικά ! Έλεος με το show τέτοιων ειδήσεων! (Ασε που καθε φορά λένε τα ίδια ο οτι ήταν ο πιο χειρότερος απο τον προηγούμενο Καρμπόν!!! )  Είναι το υπ αριθμόν ένα έγκλημα στο διαδίκτυο ...που δεν γνωρίζει σύνορα και κοινωνικές τάξεις και γίνεται θέμα ρουτίνας ...ως προς τους χρήστες αγοραστές από συλλήψεις που οι διεθνείς διωκτικές αρχές φθάνουν στα ίχνη τους ...μέσα από το κυνήγι του σκληρού πυρήνα του εγκλήματος που είναι οι παραγωγοί και διακινητές -έμποροι του υλικού.


Τώρα επι της είδησης."Στα ίχνη ενός  άνδρας για παιδοφιλία, ο οποίος παραδέχτηκε στις αρχές ότι είναι μανιακός παιδόφιλος. Πρώτη φορά στη χώρα μας συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή κάποιος να ομολογεί πως έχει τέτοια μανία. Ο άνδρας εργαζόταν στην ασφάλεια στα διυλιστήρια ΕΚΟ Ρόδου . Τον συνέλαβε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ένας παιδόφιλος ομολογεί ότι είναι ΜΑΝΙΑΚΟΣ παιδόφιλος και άρρωστος! Η δίωξη σαρώνει τώρα όλη την Ελλάδα για να εντοπίσει και άλλους."Πηγη http://totefteri.blogspot.com/2010/07/blog-post_3836.html
Eδώ πρέπει να σημειωθεί οτι στην χώρα μας και σε άλλες χώρες έρχονται συχνά στοιχεία με ηλεκτρονικά ίχνη, απο την interpol και άλλες διεθνείς υπηρεσίες δίωξης, χρηστών που εντοπίζονται απο σαφάρι στον σκληρό πυρήνα του εγκλήματος με εντοπισμό και κατάσχεση server που διακινούν και εμπορεύονται τέτοιο υλικό ! ( Που είναι και η πηγή των στοιχείων για  την πλειοψηφία των συλλήψεων που εχουν γίνει στην ΕΛΛΑΔΑ)