Ειδικός συνεργάτης του υφυπουργού στο Περιβάλλοντος ....πληρώνεται από το υπουργείο ...και κάνει εκπομπές σε ραδιόφωνο στο Αγρίνιο!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΪΑ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΡΟΥΣΦΈΤΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!
(ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΔΕΞΙΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!)
Ειδικός συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος ενώ πληρώνεται για να είναι στο Υπουργείο κάνει το δημοσιογράφο στην Αιτωλοακαρνανία !
Αραγε έχει πατήσει το πόδι του στην Αμαλιάδος?
Γιαυτό τους έχετε τους συμβούλους ....στα υπουργεία να κάνουν προπαγάνδα ...αμειβόμενοι από τα υπουργεία!
Δείτε την καταγγελία όπως μας την έστειλε αναγνώστης!
"Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν και μόνο . Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι αγανακτούν για τις θυσίες που τους υποχρεώνουν υπάρχουν κάποιοι γαντζωμένοι στο σύστημα εξουσίας που κονομούν χωρίς να πατούν το πόδι τους στο χώρο εργασίας τους. Περίτρανο παράδειγμα είναι ο συνεργάτης του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραίτη .


Ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τσακανίκας με την Υπ αριθμ 46229/ 07/12/2009 απόφαση της Υπουργού κ. Μπιρμπίλη έχει διοριστεί ως συνεργάτης του Υφυπουργού κ. Μωραίτη με ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων την 20η Οκτωβρίου του παρελθόντος έτους. Όσο τον είδατε εσείς στο Υπουργείο τόσο τον είδαν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της Αμαλιάδος. Ο κύριος Τσακανίκας απολαμβάνει των προνομίων που του έχει δώσει το κράτος ενώ παράλληλα με άνεση και χωρίς να του το απαγορεύει κανείς παριστάνει τον παράγοντα- δημοσιογράφο στην πόλη του Αγρινίου. Όπως μαρτυρεί το σχετικό σποτ του ραδιοφωνικού σταθμού ο εν λόγω συνεργάτης του Υπουργού από τις 9-11 καθημερινά κάνει εκπομπή "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ