Aυτό ειναι το site μέσω του οποίου εκδιδόταν η "μοντέλα" του showbiz news

Λοιπόν μην ακούτε τις μαλακίες και τα παραμύθια ..για τις μοντέλες καριέρας και λοιπά που βγαίνουν στο κλαρί ...και παίρνουν χιλιάδες ευρώ απο ζάμπλουτος κλπ Παραμύθια της χαλιμάς ...Είπαμε εντάξει να "ρίχνει" κανένα ...δωρεάν και η αστυνομία ...να μαζεύει τίποτα και τοκράτος απο τις κατασχέσεις των χρημάτων και τις ποινές ...άντε να μειώσουμε και την αιμορραγία χρήματος ! Αντε να χτυπηθεί και κανένα κύκλωμα τράφικ ...που συνήθως δεν δρουν ανοιχτά και μέσω διαδικτύου ( μην μας περνάνε για αμερικανάκια) !


Λοιπον η συγκεκριμένη μοντέλα του (κ@λου) όπως και δεκάδες άλλες δήθεν φτασμένες κλπ εκδιδόταν μέσα απο σελίδα ( και ειναι εκατοντάδες) που είτε κυκλώματα μεσιτείας ( πρακτορεία τα λένε )είτε φρι λανσερ γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ εκδίδονται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης...ΟΙ ταρίφες ξεκινάνε από 150 ευρώ την ώρα και ανεβαίνουν ( χρονοχρέωση  και στο γαμ...) συν ταξί συν έξτρα !
Η συγκεκριμένη ( το σχετικό προφίλ αφαιρέθηκε ήμερα χθες υπήρχε) είναι ταρίφα 250 ευρώ η ώρα και έφθανε το 500 για έξτρα υπέρ εργασία  (είπαμε οι υπερωρίες πληρώνονται με προσαύξηση) ! Δήλωνε μπαισέξουαλ ( δηλαδή γυναίκες Αντρές και ζευγάρια)
Τώρα αφού υπάρχουν κορόιδα και πληρώνουν αυτές τις ταρίφες τι να πούμε !
Αλλά μην προσπαθούν και κάποιοι να κάνουν αβάντα σε αυτές τις ιστορίες ...με δημοσιεύματα και πληροφορίες ! Εκτός και αν έχουν και άλλες απολαβές!
Αρκετά με τον Μενιο και την Τζούλια που με μούφες και παραμύθια πάνε δαγκώσουν κανένα κορόιδο ...με τις τσόντες της δεκάρας και τα δήθεν τριχίλιαρα που ξαπλώνουν στο κρεβάτι της ...
Ας μην το κάνουμε ακόμα πιο χειρότερο απ  οτι είναι το μπουρδέλο η χώρα που ζούμε...