Kαι ο κουμπάρος του Καραμανλη στην Αγροτική Τράπεζα ...μπλεγμένος στο Βατοπέδι!

Τι αποκάλυψε μάρτυρας - κλειδί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον κουμπάρο του Κ. Καραμανλή...
http://press-gr.blogspot.comΣτην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι κατέθεσε ο νομαρχιακός σύμβουλος Αν. Αττικής Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Kατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στις ανταλλαγές που έγιναν εν κρυπτώ στις περιοχές Γραμματικού και Λαυρίου. Eπίσης αποκάλυψε καταθέτοντας στοιχεία στην Επιτροπή πως οι εταιρίες συμφερόντων Πάπιστα που συνεργάζονταν με την Μονή Βατοπαιδίου έπαιρναν εκατομύρια ευρώ, με απλή προσωπική εγγύηση, από την Αγροτική Τράπεζα κατά την διάρκεια της θητείας του κ. Δημ. Μηλιάκου, κουμπάρου του κ. Καραμανλή.

Ο κ. Κωνσταντινίδης κατήγγειλε το γεγονός ότι...

η ΑΤΕ επί των ημερών του κ. Μηλιάκου μοίραζε αφειδώς και με απλές προσωπικές εγγυήσεις εκατομμύρια στους συνεργάτες του Εφραίμ ενώ την ίδια στιγμή έβγαζε σε πλειστηριασμό τα σπίτια ανέργων που χρωστούσαν ελάχιστα χρήματα στην Τράπεζα.
Η Επιτροπή της Βουλής αποφάσισε ήδη την πρόσκληση του κ. Μηλιάκου προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Επίσης τις αμέσως επόμενες μέρες θα αποσταλούν στις αρμόδιες για τος έλεγχο της διακίνησης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος δικαστικές αρχές, όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της ύποπτης δανειοδότησης.
Φαίνεται πως ο κ. Μηλιάκος ΔΕΝ απέστειλε στην προηγούμενη εξεταστική επιτροπή της Βουλής ΟΛΑ τα στοιχεία που είχε η ΑΤΕ στην διάθεσή της σε σχέση με το σκάνδαλο Βατοπαιδίου...
Έγινε επιλογή εγγράφων και απεκρύβησαν στοιχεία για να προστατευθούν κάποιοι.