Aυτό είναι το νέο βυζί της Σάσας Μπάστα...


Μας παραμυθιάζουν ..γενικώς! Η Σάσα έκανε προσθετική ...τούμπανο και λέει ότι πήγε για αιμάτωμα που τους είχε προκαλέσει του Τσαλικίδης με το τροχαίο...ΕΙναι σαν τον τραμαυτισμός της τΖΟΎΛΙΑΣ που κυκλοφορεί και με καροτσακι Δείτε το πριν και μετά ! ΟΛα τα άλλα είναι απλά ...μούφες! (δείτε το πριν (δεξιά) και μετά ( αριστερά) ) Τέλος!
"Από ψέμα σε ψέμα αυτό το κορίτσι. Τα λόγια από τις πράξεις της απέχουν πολλά χιλιόμετρα...Τι εννοούμε;



Η Σάσα Μπάστα λοιπόν μπήκε πριν από λίγες μέρες να κάνει μία επέμβαση στο στήθος της. Η αλήθεια είναι πως ο λόγος ήταν καθαρά ιατρικής φύσεως λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε η ξανθιά μπίμπο μετά το ατύχημα που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

Όταν όμως την ρώτησαν αν έχει κάνει πλαστική επέμβαση, η ίδια δήλωσε πως είναι μόλις 21 ετών -εδώ και πέντε χρόνια έχει μείνει στάσιμη στα 21, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- και πως δεν έχει ανάγκη να κάνει τίποτα μιας κι έχει ένα αξιοζήλευτο στήθος. Φυσικά και δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου πλαστικού χειρούργου. Μα που πήγε το μυαλό σας; Όλα αυτά είναι παραπληροφόρηση των δημοσιογράφων.

Και για να σας αποδείξουμε πως πράγματι δεν έχει κάνει τίποτα (θα πέσει φωτιά να μας κάψει) σας παραθέτουμε φωτογραφίες της Σάσας να το δείτε και ιδίοις όμμασι. Στη μελαχρινή εκδοχή είναι στις αρχές της καριέρας της (πλησιάζει η φωτιά που λέγαμε) και η ξανθιά εκδοχή είναι στο πρόσφατο παρελθόν. Βλέπετε καμία διαφορά;;; "
http://panoramapress.gr/