Προκαλούν οι Γλυξμπούργκ..."Η Βασίλισσα και εγώ..." και ονειρεύονται ...πριγκιπικό τελετουργικό γάμου...


Θα τους αφήσουν...με καραγκιοζιλίκια στέμματα να δυσφημούν το Ελληνικό Πoλίτευμα !
Να φύγουν να πάνε άλλου να κάνουν τους γάμους του Νικόλαου και της Μπλάτνικ...
Αν υπάρχει κράτος να παρέμβει άμεσα για δυσφήμιση του πολιτεύματος...γιατί κίνδυνος δεν είναι!
Δείτε το σχετικό θέμα....
«Η Βασίλισσα(;) Αννα Μαρία και εγώ, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τους αρραβώνες του γιου μας Νικολάου με την Τατιάνα Μπλάτνικ”.


Με αυτή την σύντομη ανακοίνωση το πρωί της 28-1-09, το γραφείο Τύπου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, από το Πόρτο Χέλι, έλυσε και επίσημα το γρίφο για την πολύχρονη σχέση του Πρίγκιπα Νικολάου με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ.
Κατά τις πληροφορίες, ο γάμος θα γίνει στην Ελλάδα, όπως και ο αρραβώνας, όμως ο τόπος δεν έχει γίνει γνωστός. Πολλές περιοχές θα ήθελαν να φιλοξενήσουν τη γαμήλια τελετή, όπως το Πόρτο Χέλι το οποίο συχνά επισκέπτεται η οικογένεια. Όμως ερευνώνται τα …….διαδικαστικά.
Κάποιοι φίλοι του Νικόλαου, που έχουν εξοχικά κοντά στο Δρεπάνι του Γαλατά, του εισηγούνται να κάνει το μυστήριο στο γραφικό νησάκι του Πόρου Δασκαλειό, και να δώσει τη γαμήλια δεξίωση στο συγκρότημα ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΣ, τα καινούρια κτίρια του οποίου θα έχουν στο μεταξύ ετοιμαστεί. Στο τεράστιο ξενοδοχείο εξ άλλου θα μπορέσει να φιλοξενήσει όσους προσκεκλημένους θα ήθελε. Να σημειωθεί ότι ο Νικόλαος βρίσκει πολύ συμπαθητικό το Γαλατά, στο δε σούπερ μάρκετ Μπίσδα πίνει συχνά τα…τσίπουρά του. "
http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-127.htm