O Mάκης ..το sex video του EΛΠΙΣ ...τα περί ασέμνων και τα περί ηλεκτρονικού εγκλήματος !


 (κάντε κλικ και στην εικόνα να διαβάστε το κείμενο έχει φάση )

Εδω έχουμε φιλοξενήσει διάφορες θέσεις για το βίντεο που ανέβασε το Ζοugla.gr ...με το περιβόητο βίντεο από τις παρτούζες στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ ...Θέση εμείς δεν πήραμε και δεν παίρνουμε γενικά όταν το θέμα είναι δεοντολογικό και όχι ποινικό όπως προσπαθούν να το παρουσιάσουν κάποιοι. Την ίδια θέση είχαμε και για τις φωτογραφίες απο το βίντεο του Ζαχόπουλου και το Πρώτο Θέμα ...(μας κηνυγούσαν και μας τότε (ήμασταν ως bollywood-gr.blogspot.com) με το press-gr μήπως και ανεβάσουμε το βίντεο)

Στην χώρα που ποινικοποιούμε την υπερβολή ή την μαλακιά ...και αποποινικοποιούμε ή συγκαλύπτουμε το πιο σκληρό έγκλημα μετά τις ανθρωποκτονίες , την παιδεραστία , και τα ναρκωτικά ....την διαφθορά την αρπαχτή ...την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τον πλουτισμό των πολιτικών και των ασκούντων κάθε μορφής εξουσίας με τις κρατικές θέσεις και αρπαχτές.



Και  είμαστε θλιβερό, ανά τον κόσμο, παράδειγμα με το να είμαστε στην κορυφή της λίστας των χωρών της διαφθοράς και της ανομίας για αυτούς που την παράγουν. Μας ξεφτίλισε το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο ...με την υπόθεση Χριστοφοράκου .Μας έκαναν ρόμπα οι αμερικάνοι με το blogger που του κατέσχεσαν τους υπολογιστές για ένα ποστ που διακωμωδούσε έναν "ιεροκήρυκα " ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σχετική έκθεση του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ για την υπόθεση, που ισχυριζόταν  οτι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου! Και ορθά μας έβαλαν στην μαύρη λίστα των χωρών που διώκει την ελεύθερη έκφραση στο Ιντερνετ! Βέβαια όλα αυτά τα κρύβουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης ...γιατί έτσι τους βολεύει και "κράζουν" εν χορώ όταν γράψει κάτι ένα blog που επιβεβαιώνεται με στοιχεία και αποδείξεις. Απο εκεί αρχίζει το πανηγύρι ...εισαγγελείς κινητοποιούνται ...διώξεις ενεργοποιούνται, "βαποράκια" ...κυκλοφορούν να διαδώσουν οτι τον έχουν στην φάκα τον "κακούργο" blogger και θα του εξηγήσει το όνειρο ο εισαγγελέας μόλις η google δώσει τα στοιχεία του!
Η χώρα του ηλεκτρονικού αναλφαβητισμού ....έχει συνδέσει το ηλεκτρονικό έγκλημα ,για πάσα νόσο και μαλακία, που γίνεται στο διαδίκτυο...όταν δεν έχει ούτε μια " χακεράδικη" υπηρεσία να σπάσει κανένα σέρβερ ...και να ανιχνεύσει ένα ενδεχόμενο δραστηριοποιούμενο εγκληματικό κύκλωμα ...γιατί προς το παρόν και ευτυχώς έχουμε περιφεριακή πραγματική ηλεκτρονική εγκληματικότητα. Αλλά όχι για πάντα!
Λοιπόν να τελειώνουμε...Το θέμα βίντεο και όπως ανέβηκε στο zougla είναι δεοντολογικό και όχι ποινικό...Ο περιβόητος νόμος περί ασέμνων στην Ελλάδα ...που χρονολογείται από την Μεταξική εποχή είναι για τα Μπάζα...και εκτός εποχής. Όταν παντού, στα περίπτερα, στα περιοδικά στο διαδίκτυο, και κύρια στην τηλεόραση οι τσόντες κάνουν πάρτι...Πρωί μεσημέρι βράδυ…
Βέβαια υπάρχει το θέμα με τους ανηλίκους και την παιδική πορνογραφία ...και εκεί ήμασταν φάουλ...
Η κοινή τσόντα που θα έπαιζε ...οπουδήποτε ...ήταν ίσης ποινικής ευθύνης ...με το αισχρό και αποτρόπαιο περιεχόμενο που έβλεπε ο παιδεραστής ...που θα έπρεπε να είναι αυτός ο παραγωγός για να πάει με κακούργημα.
Και βέβαια ο χ περιοδικατζής ...που θα τον πήγαινε στον δικαστήριο ο ψ σαλταρισμένος γιατί είδε γυμνή την Μπάστα ...θα άρπαζε δύο μήνες φυλακή ...να έχει να πορεύεται ...και ο παιδεραστής αθωωνόταν ...γιατί το είχε για ιδιωτική χρήση. Κοινός κράτος μπουρδέλο ....Βέβαια πάνω σε αυτό επένδυσαν και κάποιοι να στήσουν και κάποιες δικογραφίες τερατουργήματα σε βάρος και διαδικτυακών τόπων τυπoυ facebook κλπ για να κάνουν λεζάντα κλπ. να κονομήσουν κανένα γαλόνι ή να κάνουν αβάντα σε ανταγωνιστικά site !
Tώρα η ανάρτηση βίντεο με την δεδομένη επεξεργασία είναι δεοντολογικό και όχι ποινικό ..Αφού είναι γνωστό οτι αποτελεί θέμα δημοσιότητας ...και ειδικά γιατί δεν γίνεται σε ιδιωτικό χώρο αλλά σε δημόσιο χώρο ...που είναι σκάνδαλο ούτως ή άλλως, άρα έχει ενδιαφέρον για την κοινή γνώμη...που ούτως η άλλως το έχει δει μέσα από τους "απαγορευμένους" για ανηλίκους και όχι ενηλίκους διαδικτυακούς τόπους που κάνουν ρεκόρ επισκεψιμότητας ανά τον κόσμο!
Βέβαια, ο Μάκης είναι εδώ υποκριτής, για τα όσα είχε πει για τον Θέμο ( και δεν μας ενδιαφέρει η σκοπιμότητα του Θέμου σε σχέση με τις δοσοληψίες με Ανδριανό Τσέκου η τον νομικό της Τσέκου) για την δημοσίευση του υλικού του βίντεο Ζαχόπουλου ...γιατί και αυτό ήταν σκάνδαλο για την κοινή γνώμη και μάλιστα 100 κλάσεις παραπάνω από αυτό με το βίντεο του νοσοκομείου ...γιατί έδω είχαμε κυβερνητικό αξιωματούχο ...και με "θύμα" την Τσέκου που την έβαλαν και 6 μήνες μέσα ,για τα προσωπικά δεδομένα του Ζαχόπουλου ή την «εκβίαση» του! Ποιος εκβίασε ποιον ρε παιδιά...Δεν είδατε τι έγινε στην Ιταλία με το call girl και τον θείο Σίλβιο...Στην Ελλάδα θα την είχαν χώσει ισόβια!
Αλλά μιλάμε για άλλη χώρα και άλλη δικαιοσύνη και άλλο νομοθετικό πλαίσιο που έχει καθίσει και στο σκαμνί πρωθυπουργούς!
Μην σας αναφέρουμε τι γίνεται ακόμα στην Αμερική που έβγαλαν του δήμαρχο ντυμένο γυναίκα ...στην Ταιβάν που έβγαλαν τον υπουργό με το call girl κλπ!
Γιαυτό δεν θα γίνουμε ποτέ κράτος...γιατί ισχύει το δίκαιο και ο νόμος του ισχυρότερου...του διαπλεκόμενου ,του διεφθαρμένου ,του πουλημένου ...του εξουσιαστή.
Και γενικώς …αυτοϊκανοποιούμαστε με τα παραμύθια του ηλεκτρονικού εγκλήματος , των προσωπικών δεδομένων σε δημόσια πρόσωπα που σχετίζονται με την δημόσια δράση τους ή εξουσία τους και σε γεγονότα που συμβαίνουν σε χώρους που είναι του κράτους και του δημοσίου ( όχι όταν πρόκειται για ιδιώτες, εδώ είμαστε με το νόμο) …για να καλύπτουμε την γύμνια του πιο διεφθαρμένου κράτους με την βούλα της παγκόσμιας κοινότητας ….και ασχολούμαστε με τις τσόντες!