Κώστας Γκουσγκούνης:The legend lives


O Bασιλιάς της Τσόντας το Ελληνικό είδωλο της 7ης Τέχνης... Ο Κώστας Γκουσγκούνης με στροφή στη ποιότητα παίζει στη νέα ταινία του Ζερβού "Showbiz" και θα ήταν καλύτερα να ήταν πρωταγωνιστής και οχι δευτερορολάς ...αφού αυτή είναι η Ελληνική Showbiz ! H μεταμοντέρνα εκδοχή των ταινιών του Γκουσγκούνη της δεκαετίας του 70 ! Και για του λόγου το αληθές...ο Κώστας αποκαλύπτει στην Εspresso ότι έχει παντρευτεί την ίδια γυναίκα δύο φορές. Τι μας πει τώρα η Lady Αντζυ με τους γάμους της με τους Τρούπιδες! Εδώ ο Κωστάρας τα έχει κάνει πριν!

Οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ τιμούμε τον Γκουσγκούνη και δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα παρακάτω αποσπάσματα απο την συνέντευξή του για να μάθουν οι νεώτεροι της λεγόμενης showbiz τι πάει να πει πραγματικός celebrity Μade in Greece! Τι να μας πουν τώρα οι Μενεγάκηδες, οι Τζούλιες , οι Καρβέλες οι Μοντελοπνίχτες και ένα σωρό σουργέλα...! Ο "Βεντούζας" του Αθάνατου Ελληνικού πορνό είναι εδώ:


- Κύριε Γκουσγκούνη, τι θυμόσαστε από εκείνη την εποχή των ερωτικών ταινιών σας;
Τι να πρωτοθυμηθώ! Ο κόσμος αντιδρούσε με μεγάλη αγάπη, όταν με συναντούσε στον δρόμο. Το κοινό ενθουσιαζόταν με τις ταινίες μου και αποστήθιζε διάφορες ατάκες που έλεγα και τις έκανε σλόγκαν. Σε πρεμιέρα ταινίας μου είχαν σηκώσει με τα χέρια τους το αυτοκίνητό μου και το κουνούσαν. Γινόταν χαλασμός. Ακόμα και τώρα που με βλέπουν στον δρόμο, με αποκαλούν «πατέρα» και «αρχηγέ» και ζητάνε να φωτογραφηθούν μαζί μου. Οχι μόνον αγόρια αλλά και κορίτσια...

- Πού οφειλόταν το μεγάλο σουξέ σας;
Νομίζω στο ότι ήμουν αληθινός.

- Στις ταινίες σας κάνατε πραγματικό σεξ ή... υποκρινόσασταν;
Αληθινό (γελάει)! Με τα κορίτσια που κάναμε σεξ -κυρίως ήταν ξένες- είχαμε καλή σχέση. Για να τις χαλαρώσω και να αισθανθούν άνετα, τους έλεγα πάντα τη φράση «θα... παντρευτούμε».

- Ποια είναι η γνώμη σας για τους Ελληνες στο... κρεβάτι;

Οι Ελληνες είναι πολύ σεξουαλικός λαός! Τα τελευταία χρόνια, τα νέα παιδιά που ασχολούνται πολύ με τα κομπιούτερ και τα διαβάσματα άρχισαν λίγο να... εξοκείλουν (γέλια). Αλλά και πάλι τα πράγματα ξαναγίνονται όπως παλιά.