Χάσαμε την Τάνια ( γλάστρα) στοπ....


Τι ήταν και τούτο πάλι...Κεραμίδα τους ήρθε στο EXTRA3 όταν η Πολιτική ( με το Π κεφαλαίο) συντάκτρια - γλάστρα του Αποκαλυπτικού Δελτίου αυτομόλησε στα ψηφοδέλτια της ΝΔ!

Αμα το έχεις το ψώνιο μέσα σου δεν γίνεται καλά.... Έχοντας περάσει από την Ελεύθερη Ωρα του Μιχαλόπουλου μεταφέροντας τα δελτία απο το Αθηναϊκό Πρακτορείο ( γιατί για σύνταξη δεν το συζητάμε)  στην συνέχεια βρέθηκε παρουσιάστρια σε δελτία του ΤΗΛΕΤΩΡΑ και του ΤΕΛΕΑΣΤΥ και κατέληξε σε κάτι μεσημεριανα τηλεσκουπίδια ! Εκεί την είδε ντίβα και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνοντας ...υποψηφίους τύπου Ψινάκη το 2007 ( με τα δεδομένα της εποχής ) την έβαλε στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ! Αυτό και μόνο κρίθηκε ικανό να την χρήσουν πολιτική συντάκτρια!!! Και έκανε το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ!! Πήρε και θέση στο Πάνελ του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο ΕΧΤRA3 ...και άρχισε τις πολιτικές αναλύσεις Τι αναλύσεις ! Ξέρετε αυτές της ντουντούκας ! Μάλιστα ήταν και λαύρα κατά της κυβέρνησης και της ΝΔ

Και ξαφνικά απο προχθές βρέθηκε να διαπραγματεύεται υποψηφιότητα στη ΝΔ !

Και σιγά την είδηση ...και την σοβαρή υποψηφιότητα! Εδώ σε λίγο όποιος περνάει έξω απο την Ρηγίλλης θα τον βάζουν και σε ψηφοδέλτιο!