Σύντομα έρχονται και τα Αγία Τράπεζα πίστα Μπουζούκια!



Μετά την απονομή του χρυσού δίσκου του Γαϊτανου ...στην Μητρόπολη της Γλυφάδας και μάλιστα από τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας αλλά και τα όσα ακολούθησαν της συναυλίας που έδωσε μέσα στο ναό ο Πατριάρχης τα πήρε! Γαϊτάνo Αυτός ,Φωτεινή Δάρρα εγώ...Και ιδού το Θαύμα.
Έκαναν συναυλία στο ναό της Αγίου Κωνσταντίνου στην Κωνσταντινούπολη ( αρα μην απορούμε γιατί οι Τούρκοι θα κάνουν προσεχώς χαμάμ την Αγιά Σοφιά, αφού σου λένε δεν σέβονται αυτοί τα σύμβολα της θρησκείας του γιατί να τα σεβαστούμε εμείς) ...Έβαλαν καρέκλες στόλισαν με λουλούδια τον χώρο και πήραν φωτιά τα τέλια ...
Και όπως κάθε μπουζουξού που σέβεται τον εαυτό της και το κοινό της ετσι και η σταρ της βραδιάς φωτογραφήθηκε με τον άρχοντα της βραδιάς ... (Alphabankάκια τον λένε στα κανονικά μπουζούκια) τον πατριάρχη! Βέβαια έχει πάρει τον αέρα σε αυτές στις εμφανίσεις δίπλα στους τραγουδιάριδες και τραγουδιάρες αφού έχει ευλογήσει δύο φορές τον Σάκη ( δεν ξέρουμε αν την πρώτη φορά πήρε την ευλογία του και ο Ψινάκης ) και μία την Καλομοίρα για την Εurovision! Mετά απ ολα αυτά τι να πούμε εμείς... Με δεδομένη και την καπνοαπαγόρευση... προτείνουμε πλέον να εκκλησιαζόμαστε στου Παπαργυρόπουλου ...και να τα σπάμε στις εκκλησίες με πρώτα αγία τράπεζα πίστα τραπέζια... Αντι δε για λιβάνια και να βάζουμε καπνό στα θυμιατήρια και αφήστε τον Αβραμό να ψάχνεται !!
Tα δε παγκάρια αντί για κεριά να πουλάνε πανεράκια με γαρδένιες...