Τι κρύβει η γνωμάτευση Σανιδά για τα blogs …που αν την δουν στην Ευρώπη θα γελάνε…


Είναι εμφανές ότι η ελληνική Κυβέρνηση μη μπορώντας να προβεί σε μια νομοθετική ρύθμιση απ αυτές που κατά καιρούς διέρρεε για τα blogs γιατί θα είχε άμεσο αντίκτυπο όχι τόσο στο εσωτερικό αλλά στην Ευρώπη και ενδεχομένως μια Ευρωκαταδίκη, χρησιμοποίησε για μια ακόμα φορά την πλάγια οδό…
Εβαλε έναν ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό να γνωμοδοτήσει επί ενός αιτήματος διωκτικής αρχής . Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια δικαστική γνωμάτευση που θα χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως για κάποιες «τσαμπουκαλεμένες» παρεμβάσεις στα blogs αλλά είναι καθαρό ότι θα καταρρεύσει στα ίδια τα Ελληνικά Δικαστήρια γιατί στο Ευρωπαϊκό είναι τελειωμένη!
Άλλωστε που ακούστηκε η δικαστική εξουσία να καταργεί την Εκτελεστική. Αυτά μόνο εκεί που δεν λειτουργούν κοινοβούλια γίνονται .
Η ΑΔΑΕ έχει συσταθεί βάση κοινοτικών οδηγιών και νόμων που επικυρώθηκαν από την Βουλή και ψηφίστηκαν στην Ευρωβουλή
Είναι μια απόφαση εκφοβισμού και τίποτα περισσότερο.
Οι Ευρωπαίοι και όχι μόνο, που είναι τεχνολογικά προηγμένοι…έχουν δουλέψει πολύ πάνω στα θέματα και του απορρήτου και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Έχουν διαμορφώσει κοινοτική νομοθεσία που σαφώς διαχωρίζει το πραγματικό και επικίνδυνο έγκλημα …από μια συνηθισμένη παραβατικότητα που εστιάζεται στις διαπροσωπικές ή διαδραστικές επικοινωνίες μέσω διαδικτύου.
Και σε τελική ανάλυση οι κοινοτικοί νόμοι που έχουμε υποχρεωτικά και στην Ελλάδα κυρώσει ,είναι σαφείς που και πώς προστατεύεται το απόρρητο…
Δεν διώκουν φαντάσματα ….αλλά πραγματικά εγκλήματα.
Και αυτά όσον αφορά το διαδίκτυο είναι συγκεκριμένα και καθορισμένα. Παιδική Πορνογραφία, οικονομικές απάτες , προστασία δικτύων.
Μόνο στην Ελλάδα ηλεκτρονικά ημιμαθείς και άσχετοι προσπαθούν να ισοπεδώσουν τα πάντα…συνδέοντας την πορνογραφία με την ελεύθερη έκφραση και την επιχειρηματικότητα ( ανάπτυξη εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης κλπ) με την όποια διαστροφικότητα κάποιων που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν αυτή την μορφή επικοινωνίας για παράνομους σκοπούς.
Aν στην Αμερική σκέφτονταν όπως εδώ ούτε google θα υπήρχε ούτε facebook κλπ
Και ξέρετε γιατί τα κάνουν αυτά οι Αμερικάνοι …Γιατί βγάζουν χρήμα…Ξέρετε πόσα λεφτά μπαίνουν στα κρατικά ταμεία των ΗΠΑ από τους φόρους της διαφήμισης που βάζουν απ όλο τον κόσμο στην Google Mερικές χιλιάδες ευρώ το λεπτό…
ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΤΟ Facebook θα εισπράττει συνδρομή απ όλα τα μέλη του …Εκεί να δείτε χρήμα που έχει να μαζέψει απ όλο τον πλανήτη…
Ενώ αν το έκανε εδω ένας έλληνας θα τον πήγαιναν Κορυδαλλό ,επειδή κάποιος θα έβαζε μια ημίγυμνη φωτογραφία…Αυτό θα το βάφτιζαν πορνογραφία με σκοπό το κέρδος …Που διώκεται όπως διώκεται και τα εξώφυλλο του PlayΒoy με το βυζί της Ντούβλη ( διακίνηση ασέμνων αντικειμένων σύμφωνα με νόμο του 1930)
Αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ …ρε