Αυτό το βίντεο όπου η Τζένη Μπαλατσινού ξεβλαχεύει κατσίκα κόβει την ανάσα



Γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα στις μέρες, αλλά ακόμη και στις συνθήκες που ζούμε, μερικά πράγματα θα έπρεπε να είναι κάπως πιο εύκολα. Το να είσαι κατσίκα στο νησάκι σου στο Αιγαίο και να μασάς γαϊδουράγκαθα και να χέζεις τα μονοπάτια που παίρνουν οι τουρίστες δε θα έπρεπε να είναι και τόσο δύσκολο, όμως ακόμη κι αυτό αρχίζει να ζορίζει πια στις μέρες μας.
Αυτό συνέβη και σε αυτό το θερμό τετ α τετ της παρουσιάστριας Τζένης Μπαλατσινού (η οποία έχει διατελέσει και άλλο μισό του Πέτρου Κωστόπουλου) με μια κατσίκα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της πρώτης σε άγνωστη τοποθεσία στην Πάτμο. Eκεί που βρισκόταν κι έψαχνε τι story θα σκάσει στο Insta, ανακάλυψε μια κατσίκα να αράζει αμέριμνη στο βράχο της.
Φυσικά η Τζένη δε θα το άφηνε να περάσει έτσι και και ξεκινά αμέσως, πλήρως εξοπλισμένη με σαγιονάρες, κοντό σορτσάκι και γυαλιά ηλίου για να ξεβλαχέψει την κατσίκα. Μπείτε στη θέση της (της κατσίκας εννοούμε): Αμέσως το ζωντανό ξεκινά την άτακτη υποχώρηση μπροστά στην παρέλαση του γκλάμορους και παραλίγο να ρίξει κουτουλιά στην Τζένη.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να αράξουν τελικά στο ίδιο σημείο πάνω στο βράχο, με το αν χρειάστηκε τελικά να παρέμβει η ΕΜΑΚ ή ο στρατός για να κατεβάσει τη Τζένη να παραμένει άγνωστο.
Η κατσίκα πάντως έφυγε, άρα μπορούμε να πούμε με επισημότητα πως η έκφραση “το πείσμα της κατσίκας” πλέον δεν έχει καμία εφαρμογή μπροστά στον οδοστρωτήρα που λέγεται Τζένη Μπαλατσινού.