Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοαναγορεύτηκε επίτιμος δημότης του Οροπεδίου Λασιθίου ο Μητσοτάκης! Τον “άδειασε” ο δήμαρχος…


Mπορει χθες ο Κυριακος να ενημέρωνε την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ότι “θερινή ραστώνη δεν υπάρχει για τη ΝΔ” αλλά φαίνεται ότι κάποιοι στο επικοινωνικό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας δεν την “παλεύουν” (ούτε) με τη ζέστη, αφού χάρισαν ένα ακόμα epic failμε αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Λασίθι και Ηράκλειο Κρήτης και την (δήθεν, όπως αποδείχτηκε) αναγόρεσή του σε επίτιμο δημότη του δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.
Με βάση λοιπόν το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κρήτη όπως διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και ήταν αναρτημένο μέχρι και πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της ΝΔ κατά την επίσκεψή του στο Οροπέδιο Λασιθίου επρόκειτο να ανακηρυχθεί σε επίτιμο δημότη της πόλης.
Με τη διαφορά ότι για το θέμα δεν έχει ληφθεί καμία σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Οροπεδίου Λασιθίου, όπως επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.» και το Μάριο Διονέλλη ο δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης. Όπως αναφέρει ο ίδιος, υπήρξε μια σχετική πρόταση από την τοπική οργάνωση της ΝΔ, η οποία όμως δεν πρόλαβε καν να έρθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται για την απόδοση της σχετικής τιμής.
Εξάλλου η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Οροπέδιο θα κρατήσει μόλις μισή ώρα ενώ, όπως αναφέρουν πηγές του τοπικού δήμου, ούτε κάποιος ιδιαίτερος λόγος υπάρχει ούτε κάποια αφορμή για την απόδοση της σχετικής τιμής.
Όταν κατάλαβαν τη γκάφα τους στη ΝΔ έσπευσαν να διορθώσουν την ανακοίνωση :
Ανάλογες δηλώσεις έκανε ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης και στο cretapost, κάνοντας λόγο για κάποια παρεξήγηση στο πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ.
“Δεν θα ανακηρυχθεί δημότης του Οροπεδίου Λασιθίου. Ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στις 6 το απόγευμα στο Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα στο δημαρχείο όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής”.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.