Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΙ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!Mακεδόνα στρατηλάτη από τα βιβλικά Lidl έκανε εξώφυλλο η Ελεύθερη Ώρα


ΟΙ ΑΝΙΣΤΌΡΗΤΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΔΟΠΡΟΔΟΤΕΣ !!
Θύματα επίθεσης από τουρκοεβραίοσκοπιανογκέι πράκτορες έπεσε μάλλον η μοναδική πατριωτική εφημερίδα αυτού του τόπου, Ελεύθερη Ώρα. Δε μπορεί εξηγηθεί αλλιώς η φοβερή προβοκάτσια του σημερινού της εξωφύλλου, το οποίο αντί να καλέσει τον λαό στα όπλα τα ιερά για την μακεδονοπούλα μας, θυμίζει ράντομ μυθολογικούς εβραίους.
Πιο συγκεκριμένα, όπως πρόσεξε η γνωστή δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα και πολλοί άλλοι χρήστες των social media, ενώ το εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας κάνει το point ότι ο Αλέξης Τσίπρας μας (μάλλον αυτός δηλαδή) μπουκέτωσε τον Μεγαλέξανδρο με τη συμφωνία που φέρνει, κάποιο έμμισθο εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων στη θέση του μεγάλου Μακεδόνα έβαλε τον Δαβίδ, όπως τον αποτύπωσε σε γλυπτό ο Μικελάντζελο Μπουαναρότι.
Για του λόγου του αληθές:
Και η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Ελπίζουμε η αγαπημένη μας εφημερίδα να ανακαταλάβει γρήγορα τον έλεγχο τον κινήσεών της, δεν γίνεται να μείνουμε χωρίς Ελεύθερη Ώρα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.