Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι: «Με νάρκωσε και με βίαζε ο αγαπημένος μπαμπάς της Αμερικής»


Η 63χρονη πλέον Ντίκινσον περιέγραψε ότι το 1982, ο Κόσμπι τη νάρκωσε και τη βίασε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή της λίμνης Ταχόε.
Όπως είπε, ο Κόσμπι της έδωσε ένα χάπι για τις κράμπες της περιόδου του, στην πραγματικότητα όμως αυτό που της έδωσε την ακινητοποίησε προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.
Όταν συνήλθε την επόμενη μέρα πονούσαν τα γεννητικά της όργανα και υπήρχε σπέρμα ανάμεσα στα πόδια της.
Προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον Κόσμπι, αλλά αυτός της έλεγε ότι ήταν τρελή.
«Ήθελα να τον χτυπήσω» είπε χαρακτηριστικά η Ντίκινσον, η οποία είχε πει αρχικά την ιστορία της το 2014 στο Entertainment Tonight.
Όπως είπε στο δικαστήριο, γνώρισε στον Κόσμπι όταν εκείνος επικοινώνησε με τον μάνατζέρ της προκειμένου να τη βοηθήσει να επεκτείνει την καριέρα της.
Αφού συναντήθηκαν αρχικά στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, όπου της έδωσε έναν οδηγό υποκριτικής, στη συνέχεια την εντόπισε στο Μπαλί όπου είχε πάει για δουλειά ως μοντέλο και της ζήτησε να συναντηθούν στη λίμνη Ταχόε για να συζητήσουν περισσότερο για την καριέρα της.
Εκεί ήρθε σε επαφή με τον υπεύθυνο του Κόσμπι για τα φωνητικά, είδε μια παράστασή του και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους δύο άνδρες για δείπνο στο ξενοδοχείο. Όταν άρχισε να αισθάνεται κράμπες, ο Κόσμπι της έδωσε ένα μικρό μπλε χάπι το οποίο πήρε και στη συνέχεια ένιωσε να «χάνεται».
Όταν ο συνεργάτης του Κόσμπι έφυγε, ο ηθοποιός της είπε να πάνε στο δωμάτιο για να «συνεχίσουν τη συζήτηση για την καριέρα της».
Αν και περισσότερες από 50 γυναίκες έχουν καταγγείλει πλέον τον Κόσμπι, οι υποθέσεις έχουν παραγραφεί με το πέρασμα του χρόνου, με τη μία που μπορεί να ακόμη να διωχθεί να είναι αυτή της Άντρεα Κόνσταντ, που θα εμφανιστεί τις επόμενες ώρες στο δικαστήριο.
Η Κόνσταντ έχει καταγγείλει ότι ο Κόσμπι τη νάρκωσε και της επιτέθηκε στο σπίτι του, κοντά στη Φιλαδέλφεια, το 20014, η πρώτη δίκη όμως έληξε χωρίς ετυμηγορία, καθώς οι ένορκοι δε μπορούσαν να καταλήξουν.
Ο Κόσμπι, η νομική ομάδα του οποίου κατηγόρησε την Κόνσταντ ότι τον παγίδευσε για να του αποσπάσει χρήματα, πλήρωσε το 2006 3,4 εκατομμύρια δολάρια στην αστική αγωγή που κατέθεσε εναντίον του το θύμα.
Φωτογραφία: L.A. Times

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.