Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στήνεται άγαλμα για τον Πέτρο Κωστόπουλο ! Που και τι θα συμβολίζει !Άγαλμα στον Πέτρο Κωστόπουλο ετοιμάζεται να στηθεί στη Μύκονο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η φωτογραφία που έχουμε στο θέμα έχει επιλεγεί ανάμεσα σε πολλές για να φιλοτεχνηθεί από άγνωστο μέχρι τώρα καλλιτέχνη.
Η σκέψη ήταν παλιά αλλά φαίνεται τώρα...μετά την γνωστή του ρήση ότι ξεβλάχευσε τους Ελληνες με τα περιοδικά του παίρνει σάρκα και οστά η ιδέα και προς το παρόν αναζητείται ο χώρος που θα στηθεί στο νησί των ανέμων.
Αλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις του με το νησί και τα περιοδικά που εξέδιδε κατά καιρούς.
Ο τίτλος του έργου θα είναι "ξεταγάριασμα" και θα είναι αφιερωμένο στο άγνωστο ταγάρι ..που πρωτοπήγε Μυκονο και έμαθε τι θα πει χλιδή ! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.