“Φρουρά-Φρουρά!” Το “θερμό επεισόδιο” του Χρυσαυγίτη Λαγού εις βάρος του Ν.Ξυδάκη και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρολίγο να προκαλέσει συμπλοκή! (vid)


Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό ο οποίος εξαπέλυσε υβριστική επίθεση προς όλα τα κόμματα.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, άρχισε να καθυβρίζει τους πάντες από το βήμα του ομιλητή. Ξεκίνησε λέγοντας πως  θα πρέπει να καταρρίπτονται όλα τα Τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν το FIR Αθηνών και πως «η εξωτερική σας πολιτική είναι για τα πανηγύρια, δύο Έλληνες είναι φυλακισμένοι», προκαλώντας αντιδράσεις.
Στη συνέχεια, εκτός εαυτού καθύβριζε τους βουλευτές που βρίσκονταν στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Προδότες, πουλημένοι, σταμάτα ρε, σταμάτα ρε προδότη, σταμάτα ρε προδότη, φύγε από δω ρε».
Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε, ο εκπρόσωπος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης πήγε κοντά του για να τον κατεβάσει διαμαρτυρόμενος έντονα. Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Τελικά, ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης φώναξε την φρουρά της Βουλής ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και η συνεδρίαση διεκόπη.
«Αποκλείεται να συνεχίσει την διαδικασία το προεδρείο με τέτοια εξυβριστική συμπεριφορά. Εάν συνεχιστεί θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, Καλύτερη απάντηση από την δική σας ηρεμία δεν πρόκειται να υπάρχει» είπε ο κ. Λυκούδης.
Σε αποβολή από τις διαδικασίες της Βουλής προσανατολίζεται ο Νίκος Βούτσης
Στηλιτεύοντας το γεγονός ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης έκανε λόγο για κλιμακούμενη στρατηγική έντασης από πλευρά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να νεοναζιστικό μόρφωμα να προκαλεί αδιαλείπτως το εξίσου ακραίο κόμμα της Τουρκίας, Γκρίζους Λύκους. 
Ως προς την πειθαρχική διάσταση από την τοποθέτηση του προέδρου εκμαιεύεται πως προσανατολίζεται να παραπέμψει στην επιτροπή δεοντολογίας τον Λαγό με το σκεπτικό να αποβάλει την Χρυσή Αυγή από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. 
http://www.koutipandoras.gr/
Δείτε το βίντεο