O αυτοεξευτελισμός του Άδωνη μετά τις αθλιότητες Σαββίδη στην Τούμπα (εικόνα)


Τα επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα δεν αποτελούν σημείο των καιρών. Στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έχουμε ζήσει μέχρι και δολοφονίες οπαδών εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων κι έχουμε δει και στο παρελθόν άνθρωπο (τον κάποτε πρόεδρο του Παναθηναϊκού Γιώργο Βαρδινογιάννη) να εισβάλει με όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα χρόνια εκείνα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν μικρό παιδί. Με λίγη καλή θέληση μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι δεν τα έχει ακούσει.
Προφανώς δεν συμβαίνει το ίδιο με όσα έχουν συμβεί την τελευταία δεκαπενταετία. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ξύλο στον διαιτητή Ευθυμιάδη στο γήπεδο της Λεωφόρου; Τα κυνηγητό στους παίκτες του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη; Τα επεισόδια σε κάθε τελικό κυπέλλου μπάσκετ όταν αναμετρώνταν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό; Ή μήπως όσα συμβαίνουν στην Τούμπα σχεδόν κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ παίζει με κάποια ομάδα της Αθήνας;
Όλα αυτά είναι βέβαιο πως έχουν υποπέσει στην αντίληψη του αντιπροέδρου της ΝΔ ο οποίος μέχρι χθες δεν είχε ψελλίσει κουβέντα. Τώρα βέβαια, για τον Άδωνη Γεωργιάδη, ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Γράφει στο twitter του ο αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη: «το σημερινό δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον ΟΣΦΠ, τον ΠΑΟ κλπ. Έχει να κάνει με την Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ που έφθασε στο ακρότατο όριο παρακμής. Οι εκλογές πλέον γίνονται ζήτημα επιβίωσης του Έθνους και η εκδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ απαραίτηση προϋπόθεσή της».
Τι μας λέει δηλαδή ο διαμορφωτής της ατζέντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται που ο Σαββίδης εισέβαλε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο; Μήπως ότι η κυβέρνηση ευθύνεται και για το αντικείμενο που έπεσε στο κεφάλι του προπονητή του Ολυμπιακού πριν από 15 ημέρες; Μήπως και για το κουτάκι που πέταξε πέρυσι οπαδός του Παναθηναϊκού στον προπονητή του ΠΑΟΚ;
Ο Γεωργιάδης δηλώνει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί είναι ζήτημα επιβίωσης του έθνους. Πιστεύει δηλαδή ότι αν η ΝΔ έρθει στα πράγματα, τότε θα σταματήσουμε να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα. Μόνο που στα χρόνια που η βία γιγαντώθηκε και οι παράγοντες άρχισαν να αισθάνονται ελεύθεροι να απειλούν ακόμη και επιδεικνύοντας τα πιστόλια τους, κυβερνούσε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Όπως και όταν δολοφονήθηκε φίλος της Λάρισας από φωτοβολίδα οπαδού του ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ. Ή όταν δολοφονήθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Φιλόπουλος στη λεωφόρο Λαυρίου. 
Διαβάστε σχετικά: Πιστόλια στο ελληνικό ποδόσφαιρο! (video) (ή όσα δεν θυμάται ο Άδωνις Γεωργιάδης)