Οι κληρώσεις σε Champions και Europa League


Champions League
Μπορεί να αποφεύχθηκε ο ισπανικός εμφύλιος στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τις αγγλικές ομάδες καθώς μετά τη σημερινή κλήρωση θα βρεθούν αντιμέτωπες η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι!
Στα υπόλοιπα τρία ζευγάρια της φάση των «8», θα έχουμε ριμέικ του περσινού τελικού της διοργάνωσης Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ «τυχερές» αποδείχθηκαν τόσο η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε που θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα όσο και η Μπάγερν που θα κοντραριστεί με την τρίτη εκπρόσωπο της Ισπανίας, την Σεβίλλη
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 3-4 Απριλίου και οι ρεβάνς 10-11 Απριλίου. Η κλήρωση των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου και οι αγώνες στις 24-25 Απριλίου και 1-2 Μαΐου. Να θυμίσουμε ότι ο τελικός θα γίνει στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου (26/5).
Συνοπτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:
Μπαρτσελόνα - Ρόμα
Σεβίλλη - Μπάγερν
Γιουβέντους - Ρεάλ
Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι


Europa League
Τα ζευγάρια που προέκυψαν στην προημιτελική φάση του Europa League, μετά την σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στην Νιόν, είναι τα εξής:
Λειψία (Γερμανία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)
Αρσεναλ (Αγγλία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Λάτσιο (Ιταλία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)
Τα προημιτελικά είναι προγραμματισμένα για και 12/4. Στις 13 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά (26/4 και 3/5), ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο Stade de Lyon.