Νεο καυτό ζευγάρι στην Πόλη! Η Κολογρίδη με τον Λυκουρέζο ? Ποιος είπε οτι δεν υπάρχει μετά θάνατο ζωή


Στενή παρέα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την εκρηκτική ηθοποιό επτά μήνες μετά τον χαμό της Ζωής Λάσκαρη!
Βγαίνουν μαζί, περνούν όμορφα και τραγουδούν τον έρωτα! Στενή παρέα κάνουν το τελευταίο διάστημα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη.
Περίπου εφτά μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, με την οποία υπήρξε παντρεμένος επί 41 συναπτά έτη, ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται ότι βρήκε ένα στήριγμα στο πρόσωπο της εκρηκτικής ηθοποιού, έναν άνθρωπο που μπορεί να μιλήσει και να διασκεδάσει μαζί του έως το πρωί.
Μπορεί ο ίδιος να μη μας έχει συνηθίσει σε πολλά νυχτοπερπατήματα, καθώς τους τελευταίους μήνες τον βλέπουμε ως επί το πλείστον να συνοδεύει την κόρη του Μαρία-Ελένη σε θεατρικές πρεμιέρες, ωστόσο το περασμένο Σάββατο απόλαυσε με μεγάλη παρέα το πρόγραμμα του Γιάννη Πάριου στο Baraonda. Και μπορεί το συγκεκριμένο γεγονός να είχε περάσει στα... ψιλά, αν δεν καθόταν δίπλα του η Νατάσα Καλογρίδη, ντυμένη στα λευκά και πιο λαμπερή από ποτέ.
Του πετούσε γαρίφαλα
Η ηθοποιός, η οποία απασχόλησε την τηλεοπτική επικαιρότητα πριν από μερικούς μήνες λόγω της συμμετοχής της στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1 «Nomads», ήταν ιδιαίτερα διαχυτική και περιποιητική απέναντι στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κατά τη διάρκεια της εξόδου τους. Πολλά ζευγάρια μάτια την είδαν να βάζει ποτό στο ποτήρι του, να του πετάει γαρίφαλα και να τον ακουμπάει τρυφερά στους ώμους. Η καλή επικοινωνία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, καθώς μιλούσαν και γελούσαν σχεδόν όλο το βράδυ, μοιάζοντας να έχουν αποκοπεί από τα υπόλοιπα μέλη της κοινής συντροφιάς τους.
Και οι δύο είχαν στραμμένη την προσοχή τους και στον Γιάννη Πάριο, αφού ο τροβαδούρος του έρωτα πήγαινε συχνά πυκνά πάνω από το τραπέζι τους, ερμηνεύοντας τα διαχρονικά «διαμάντια» του, με τον δικηγόρο και την ηθοποιό να σιγοντάρουν, ειδικά στο κομμάτι «Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς, και ως τον θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς»! Oπως πληροφορηθήκαμε από αξιόπιστη πηγή, η έξοδος του Αλέξανδρου και της Νατάσας στο Baraonda το περασμένο Σάββατο δεν ήταν η πρώτη τους. Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί και το βράδυ της Παρασκευής, πάλι με κοινή παρέα, στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος.
Και πάλι, όμως, φαίνονταν αποκομμένοι από τους υπολοίπους και ήταν σαν να διασκέδαζαν μόνο οι δυο τους. Σημειώνεται ότι μετά τον θάνατο της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη, στις 18 Αυγούστου του 2017, ο γνωστός ποινικολόγος άφησε το σπίτι που έμεναν, στο Πόρτο Ράφτη, και επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας. «Εκείνο το σπίτι ήταν δημιούργημά της, τα πάντα ήταν -αν θέλεις- έργο της Ζωής. Συνεπώς, ένα άδειο σπίτι χωρίς τη Ζωή δεν ήταν δυνατόν να μπορέσει να με κρατήσει με τίποτα. Ζούσαμε στο Πόρτο Ράφτη, γιατί αυτή ήταν η επιλογή της.
Εμένα πάντα το κέντρο μού άρεσε, πάντα το αγαπούσα και πάντα το αγαπώ. Αλλά, εφόσον ήθελε να μένουμε στο Πόρτο Ράφτη, έμενα μαζί της. Από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, ήθελα να είμαι πάλι στο κέντρο, να είμαι κοντά στο γραφείο, στους γνωστούς και τους φίλους, για να έχω μια άμεση επικοινωνία» ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα. Μεταξύ αυτών που βρίσκονται κοντά του, λοιπόν, είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μοιάζει με την αλησμόνητη Ζωίτσα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην πληθωρική προσωπικότητα. Είναι λογικό, λοιπόν, ο Λυκουρέζος να βρήκε στο πρόσωπό της έναν άνθρωπο που τον κάνει να αισθάνεται όμορφα και να γελάει.