(vid) “Τάπα” Παπαγγελόπουλου στο νέο σόου Άδωνι στη Βουλή: Αυτά να τα πείτε στα κανάλια όταν κάνετε τη βόλτα σας


Συγκρούστηκαν Παπαγγελόπουλος – Γεωργιάδης, μετά το τέλος της ομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, όταν ο Αντιπρόεδρος-προσωπική επιλογή Κυριάκου Μητσοτάκη αντέδρασε στη δήλωση του Υπουργού περί «άτυπης» και όχι «μερικής» ενημέρωση όπως είπε από τον υπουργό Δικαιοσύνης.
«Επειδή δεν μπορείτε να πάρετε (σ.σ. τη δικογραφία) άρα αυτό που κάνατε είναι άτυπο! Και η παρανομία και η παραβίαση του Συντάγματος έγκειται σε αυτό!», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε ανεβάζοντας τους τόνους: «την ίδια μέρα ο κ. Παπαγγελόπουλος γνώριζε τι έλεγε ο φάκελος πριν ακόμα έρθει στη Βουλή και ανέλυε στη τηλεόραση την υπόθεσή μου. Γατί φοβηθήκατε να ανοίξουμε τα τηλέφωνά σας; Μήπως γιατί μιλάγατε με τη κ. Τουλουπάκη 25 φορές τη μέρα; Αν τα ανοίξετε θα πάτε φυλακή! Αλλά θα έρθει και αυτή η μέρα!».
«Δε πρόκειται να τον ακολουθήσω σε αυτό το σόου εντυπώσεων! Να μου μιλάτε στο πληθυντικό γιατί εκπροσωπείτε μια μεγάλη παράταξη», απάντησε αρχικά ο κ. Παπαγγελόπουλος και δήλωσε πως όταν έρθει ο φάκελος της δικογραφίας στη Βουλή με τη μήνυση εις βάρος του θα ζητήσει να συσταθεί προανακριτική και ν’ ανοίξουν τα τηλέφωνα όχι μόνο τα δικά του αλλά και άλλων.
Πηγή: newpost.gr