ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Τα μοντέλα με τους περισσότερους και πιο δεσμευμένους Instagram Followers αποκαλύφθηκαν
«Το Instagram έχει κάνει τη μόδα πιο δημοκρατική και έχει καταφέρει να επιτρέψει στον καθένα να συμμετάσχει και να σχετιστεί με τον κόσμο της μόδας και μοιάζει σαν να έχουν θέση στην πρώτη σειρά της επίδειξης», είπε η Eva Chen, η υπεύθυνη των σχέσεων μόδας του Instagram στο WWD.
Και πράγματι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή. Σύμφωνα με data του Instagram, από τα 800 εκ. εγγεγραμμένων ανθρώπων, η μόδα είναι ο τρίτος κλάδος με τους περισσότερους followers, όπως αποκάλυψε η πλατφόρμα. Μάλιστα, περίπου οι μισοί Millennials που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα ακολουθούν κάποιον λογαριασμό μόδας. Επιπλέον, οι χρήστες άνω των 25 περνούν περίπου 24 λεπτά στην πλατφόρμα.
Σε εκείνο το διάστημα, είναι πιθανό να τσεκάρουν την Kendall Jennerτο μοντέλο με τους περισσότερους followers, που φτάνουν τα 87.4 εκ., με δεύτερη την Cara Delevingne στους 41.1 εκ. followers, η Gigi Hadid είναι στην τρίτη θέση με 38.4 εκ. Insta-followers.
Τα τοπ 5 μοντέλα του Instagram
@kendalljenner
@caradelevingne
@gigihadid
@bellahadid
@emrata
Οι τοπ 5 σχεδιαστές
Alessandro Michele (@lallo25)
Fenty Puma by Rihanna (@fentyxpuma)
Haider Ackermann (@h.a)
Diane von Furstenberg (@therealdvf)
LaQuan Smith (@laquan_smith)
Τα 5 Μοντέλα με τους πιο δεσμευμένους Followers
Julia Ratner (@dear.ratner)
Mayowa Nicholas (@mayowanicholas)
Paulina Frankowska (@paulinafrankowska)
Léa Julian (@lea_jul)
Presley Gerber (@presleygerber)