Oι δεξιές θείτσες, αντέδρασαν για την συνέντευξη της κ. Μπαζιάνα...


Οι λόγοι για τους οποίους έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο η συνέντευξη Μπαζιανα είναι επειδή οι φιλελέδες την είχαν παρουσιάσει ως μια πτωχή αναρχοάπλυτη (εξού και το υποτιμητικό η "Περιστέρα").
Και όμως πόνεσε κατά πολύ πως φαίνεται τα συστημικά ΜΜΕ η συνέντευξη της κ. Μπαζιάνα που υπερασπίστηκε σθεναρά τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ξαφνικά τους προέκυψε μια σέξι... γυναίκα και πολιτικοποιημένη που δεν φοβάται να εκτεθεί δημοσίως και να εκφέρει άποψη, ενώ εκείνοι είχαν μείνει έμειναν αμανάτι να την θεωρούν ξινή, αμίλητη, αγέλαστη που όλη μέρα ασχολείται με τις εμφανίσεις της και μάθαιναν τις "θέσεις" της μέσω ανακοινώσεων από δικηγορικά γραφεία.
Όμως το να κράζουν την κ. Μπαζιανα για μια συνέντευξη και το τι φοράει . όταν έχουν σαν πρότυπο την Μάρεβα επειδή είναι γατόνι στην φοροδιαφυγή...είναι ακριβώς το ίδιο με τον χούλιγκαν μεγάλης ομάδας που συνεχίζει να πετάει πέτρες επειδή δεν έδωσε πέναλτι ο διαιτητής στην ομάδα τους έτσι για το εθιμικό.
Αυτό που κατάφερε η κ. Μπαζιάνα χρίζει υπόκλισης καθώς άντεξε στο φιλελέ bulling και εξέθεσε συντηρητικούς και μισογύνηδες.
Άλλωστε όπως έχει πει μια Γερμανίδα γνωμικογράφος, η Marie von Ebner-Eschenbach
''Μια έξυπνη γυναίκα έχει εκ προοιμίου
εκατομμύρια εχθρούς ."
Y.Γ.Αγαπητέ κ. Άδωνη Γεωργιάδη μας λέτε πως "η κα Μπαζιάνα αποφάσισε να λάβει μέρος στην πολιτική διαμάχη..." όταν εσείς στέλνατε την κ. Μανωλίδου σε προεκλογική συγκέντρωση αντ' αυτού;
Υ.Γ1:Quiz για δυνατούς....λύτες: Ποια γυναίκα πρώην πρωθυπουργού, κατάφερε μέσα σε  λίγο χρόνο να τελειώσει την Ιατρική [στην τελευταία Εξεταστική περίοδο πέρασε 14 μαθήματα μονοκοπανιά και στα προφορικά εξετάστηκε μόνη, ενώ όσοι έχουν δοκιμάσει προφορικές στο Πανεπιστήμιο μπαίνανε ομάδες-ομάδες], να κάνει το «αγροτικό» της, να μετεκπαιδευτεί στην Αμερική, να πάρει ειδικότητα ;
B.Σ