ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ: Σε LIVE μετάδοση αποκαλύφθηκε η στημένη συνέντευξη της Σπυράκη στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν έτοιμοι από καιρό φαίνονται οι συντελεστές ορισμένων καναλιών, όταν πρόκειται να φιλοξενήσουν ένα υψηλόβαθμο «γαλάζιο» στέλεχος, όπως για παράδειγμα η Μαρία Σπυράκη. Όταν μάλιστα πρόκειται για το κανάλι του Φαλήρου, το επίπεδο ετοιμότητας αγγίζει τα όρια της… προφητείας. Και κάποιες φορές, μάλιστα, τα ξεπερνά.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είχαμε σήμερα, Δευτέρα σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, όπου φιλοξενήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Σε ανύποπτο χρόνο ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για την εθνική θέση όπως αυτή διατυπώθηκε στο Βουκουρέστι και υιοθετήθηκε από τις δηλώσεις και της παρούσας κυβέρνησης», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.
Το «αξιοπερίεργο» είναι ότι πριν καλά-καλά προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση της, ο ΣΚΑΪ είχε ήδη έτοιμο το βίντεο από τη σχετική δήλωση Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα έγινε σε «ανύποπτο χρόνο», όπως τόνισε η ίδια η κ. Σπυράκη.
Κληρονομικό χάρισμα; Ετοιμότητα που δεν απαντάται ούτε σε διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα; Ή μήπως ένα άψογα ενημερωμένο «ραβασάκι» από πριν; Σε κάθε περίπτωση, τα συμπεράσματα δικά σας.
Το περιστατικό πάντως θυμίζει αρκετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άρη Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια της οποίας ο φακός κατέγραψε το «πάρε – δώσε» έτοιμων ερωτήσεων από τον συνεντευξιαζόμενο στον δημοσιογράφο, δείχνοντας την αντίληψη που επικρατεί στον εν λόγω όμιλο για τη δημοσιογραφία.

altsantiri.gr
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ