Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε άχαστη εκδήλωση για τους Σαμουράι και το Χαρακίρι θα μιλήσει ο Βύρων Πολύδωρας


Μύστης του αξιακού κώδικα των σαμουράι και παίκτης-ρέκτης του Ιαπωνικού πολιτισμού αποδεικνύεται ο πρώην βουλευτής Βύρων Πολύδωρας, αγαπητοί φίλοι, μιας και ο ίδιος πρόκειται να κάνει την εισήγηση σε σχετική επερχόμενη εκδήλωση για τους σαμουράι.

Ο Βύρων προφανώς θα δώσει μια από τις inspiring ομιλίες του, σχετικά με τους σαμουράι και την Άπω Ανατολη, όπως προειδοποιεί και η Πρόσκληση για την εκδήλωση.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό event στο facebook:
«Εισηγητής, ο μεταφραστής του βιβλίου “Bushido”, τ. Πρόεδρος Βουλής και τ. Υπουργός, Βύρων Πολύδωρας».
Καλά ακούσατε, αγαπητοί φίλοι. Ο Βύρων ο Πολύδωρας φαίνεται ότι έχει πράγματι εντρυφήσει στη φάση των σαμουράι, αφού το 1996 επιμελήθηκε τη μετάφραση του βιβλίου “Μπουσίντο, ο Κώδικας των Σαμουράι” από τις εκδόσεις Καστανιώτη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.

Στη φόρα τα ονόματα των επωνύμων που κάθονται στο σκαμνί για την κόκα στο Κολωνάκι.Δυο γυναίκες ηθοποιοί , μια γυναίκα σύζυγος γνωστού επιχειρηματία μεταξύ αυτών

Τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης της κοκαΐνης αποφασίζει να αποκαλύψει το eReportaz βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που επικρατεί από το πρωί και γνωρίζοντας ότι δικαστικά αυτή η υπόθεση θα συζητηθεί στο ακροατήριο στις 11 Μαΐου σε μια δημόσια διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.