Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού - Ζητούν αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό



Την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών ζήτησε η δικηγόρος των τριών παικτών, καθώς η ΠΑΕ δεν έχει καταβάλει καμία δόση της διακανονισμένης οφειλής προς αυτούς

Σύμφωνα με τη Live Sport, όταν βρέθηκε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την εκδίκαση της προσφυγής, η δικηγόρος έκανε λόγο για κίνδυνο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, όταν ο Στράτος Σωπήλης ζήτησε αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου της ΠΑΕ στο εξωτερικό. «Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;».
Με τη σειρά του, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να απαντάει: «Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».
Η εκδίκαση των τριών αυτών υποθέσεων ορίστηκε για την επόμενη εβδομάδα, ενώ ακολουθούν και οι υποθέσεις των Πέτριτς, Μπούρμπου και Μαρίνου στις 8 Ιανουαρίου.Ωστόσο, αύριο εκδικάζεται η υπόθεση του Ράσμους Τελάντερ, στον οποίο δεν έχουν καταβληθεί δύο δόσεις των 46.000 ευρώ έκαστη από το ποσό 450.000 που του έχει επιδικαστεί. Και η πλευρά του Δανού στόπερ δεν είναι διαλλακτική άρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.