ΕΚΤΑΚΤΟ Αστυνομικός μακελάρης στους Αγιους Αναργύρους σκότωσε γυναίκα πεθερά και την 4χρονη κόρη του. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε !


Ανείπωτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, στην οδό Ευριπίδου. Αρχιφύλακας εκτός υπηρεσίας πυροβόλησε εναντίον συγγενικών του προσώπων με το υπηρεσιακό του περίστροφο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το παιδί του, ένα κοριτσάκι τρεισήμισι ετών, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο αρχιφύλακας, περίπου 42 ετών, υπηρετούσε στη Βουλή. Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται.
 
Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Aνθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής μαζί με ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του δράστη και αυτόχειρα: Η οικογένεια του αστυνομικού κατοικούσε στον επάνω όροφο του κτίσματος. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όταν ειδοποιήθηκαν από συγγενείς των θυμάτων που τους αναζητούσαν όταν η σύζυγος του αστυνομικού, γιατρός στο επάγγελμα δεν εμφανίσθηκε στη δουλειά της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας ήταν αποσπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ενώ ακόμη δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες για τα κίνητρά του. Κατά ορισμένες πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί η οικογένεια είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω κληρονομικών διαφορών.
Σύμφωνα με τις περιγραφές η σύζυγος του αστυνομικού και η μητέρα της βρέθηκαν νεκρές στο ένα δωμάτιο και ο αστυνομικός με το κοριτσάκι σε ένα δεύτερο: Το παιδάκι ήταν νεκρό ξαπλωμένο στο κρεββάτι και ο αστυνομικός δίπλα του.http://news247.gr/