Το μήνυμα του 19χρονου μοντέλου από τη φυλακή και η παράκληση της οικογένειάς της


Μήνυμα από τις φυλακές του Χόνγκ Κονγκ όπου κρατείται στέλνει η 19χρονη Ειρήνη Μελισσσαροπούλου η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Το 19χρονο μοντέλο ευχαριστεί μέσω του νομικού της συμβούλου, Σάκη Κεχαγιόγλου όλους εκείνους οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της.
«Εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κεχαγιόγλου.
Οικονομική ενίσχυση ζητούν οι γονείς της
Την ίδια ώρα, οι γονείς της 19χρονης δίνουν στη δημοσιότητα μέσω του κ. Κεχαγιόγλου έναν αριθμό λογαριασμού προκειμένου να καταθέτουν χρήματα όσοι επιθυμούν να τους βοηθήσουν οικονομικά ώστε να καλύψουν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την υπεράσπιση της κόρης τους από δικηγόρους στο Χονγκ Κονγκ.
Όπως λένε οι ίδιοι τα ποσά είναι υπέρογκα και οι ίδιοι από μόνοι τους αδυνατούν να τα καλύψουν.
Η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου έχει ως εξής:
«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.
Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.
Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.
Τράπεζα : EUROBANK
Ον/μο : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN : GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»