ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2017

Eρευνες για την ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (video)

Eνοπλοι δολοφόνησαν αργα το απόγευμα της Πέμπτης τον γνωστό δικηγόρο Μιχ Ζαφειρόπουλο έξω από το γραφείο του που βρίσκεται επί της οδού Ασκληπιού 145 στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άγνωστοι με καλυμένα τα χαρακτηριστικά ( εκτελεστές) χτύπησαν το κουδούνι προφασιζόμενοι τους πελάτες του δικηγορικού γραφείου. Ανέβηκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον πυροβόλησαν δύο φορές στην κοιλιά. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον δικηγόρο νεκρό πάνω στο γραφείο του. Μετα την εκτελεση εξαφανιστηκαν. Την ώρα της δολοφονικής επίθεσης στο γραφείο του δικηγόρου βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Σύμφωνα με πηγές της Ασφαλειας ο ιδιος ο Μιχ Ζαφειροπουλος άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του, αφου υπηρχε προγραμματισμένο ραντεβού με δύο πελάτες του. Ο συνεργατης του ήταν στην διπλανή αίθουσα, άκουσε τους πυροβολισμούς από το γραφείο του άτυχου δικηγόρου και μπαινοντας τον ειδε αιμοφυρτο με σφαιρες στην κοιλιά. Οι πρωτες σκεψεις στρεφονται προς ατομα του ποινικού χώρου! Ο συνεργάτης κατεθεσε οτι οι δύο μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νώντα Ζαφειρόπουλου, ενώ ο αδελφός Γρηγορης ήταν δήμαρχος Χαλανδρίου. Ο άτυχος δικηγόρος κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί με πολύ σοβαρές υποθέσεις, μεταξύ άλλων αυτή της Energa, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, αλλά και των δομημένων ομολόγων. Υπήρξε α/δρος του ΔΣΑ ενω θα διεκδικούσε εκ νέου την προεδρία του Συλλόγου.

 http://thefaq.gr/