Ο "Καταλανός" βουλευτής της ΝΔ από την Ηλεία ξαναχτύπησε ! Τώρα βλέπει τους κουκουλοφόρους να δουλεύουν στο ΣΥΡΙΖΑ.



Αφού έλυσε … σε ένα λεπτό !!! το ζήτημα της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ανακαλύπτοντας “πολιτικά κίνητρα”, εκείνο το τραυματικό για την οικογένεια του θύματος ( που είναι και συντοπίτες του, από την Ηλεία ) βράδυ, αφού στη συνέχεια πέταξε μια “μπαρούφα” σε κυριακάτικη έκδοση περί “απόσχισης σε στυλ Καταλωνία, της Ηλείαςαπό τη Δυτική Ελλάδα ”
… σε ρόλο επιθεωρητή Κλουζό της ΝΔ, ο Κ Τζαβάρας έλυσε σήμερα το “αστυνομικό μυστήριο” του “που έχουν εξαφανιστεί οι … εξεγερμένοι της πλ Συνταγματος “! Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ … ” Οι μπαχαλάκηδες έχουν φύγει από το Σύνταγμα γιατί έχουν προσληφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ! !!!”
Συγκεκριμένα: «αυτή η κυβέρνηση έχει ένα προσόν: ότι έχει καταφέρει να έχει διώξει τους “μπαχαλάκηδες” από το Σύνταγμα, έχει καταφέρει να έχουν πάψει να γίνονται διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας και γενικά όλοι οι αυτοί οι ταραξίες φαίνεται ότι τώρα έχουν προσληφθεί ή έχουν ενταχθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και προσδοκούν μια αποκατάσταση δικιά τους, γι αυτό και δικαιολογείται αυτή η απραξία και ησυχία, όταν η ζωή μας είναι πολύ πιο δύσκολη από ό,τι ήταν τότε που βγαίνανε στο Σύνταγμα».
ΥΓ: Είναι πραγματικά θλιβερό να διαπιστώνει κανείς σε πόσο χαμηλό επιπεδο πολιτικά, αισθητικά αλλά και στελεχιακά, έχει κατρακυλήσει η σημεινή ΝΔ! Να “κατοικείται” από εξωγήινους, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς, κρυφορατσιστές, ακροδεξιούς και “περσόνες” κινηματογραφικού σεναρίου τύπου “Κλουζό και Κέικο …” ( ο απωανατολίτης βοηθός του, που του επιτίθετο κρυφά στο σκοτάδι για να τον εκπαιδεύει…)

Αχυροήθης

 http://thefaq.gr/