Σαλτάρισε !O Πάγκαλος καταγγέλει τον Τσίπρα γιατί του σβήνει το κομπιούτερ (ΦΩΤΟ)



«Βρίσκομαι στη Τζια. Τρύγος. Η σεμνή μας κυβέρνηση αποσιώπησε μια καινούργια επιτυχία της. Όπως κάνει πάντα δεν θριαμβολόγησε. Από το πρωί κάναμε ένα ακόμη βήμα προς τον υπαρκτό σοσιαλισμό. Κόβεται το ηλεκτρικό κάθε μισή ώρα.
Τρόφιμα σαπίζουν, κομπιούτερ σβήνουν. Έτσι μαλακά, μαλακά το ‘’γελαστό παιδί’’ μας περνάει τη θηλιά του ολοκληρωτισμού. Ραγκουσάκια μ', Καμινάκια μ' ουδέτεροι θα είσαστε εσείς; Ο εμφύλιος δε χωράει μέσες άκρες. Πρέπει να πάρεις θέση. Με τη Δημοκρατία ή τους εθνικολαϊκιστές; Όπως ο Σοφούλης και οι Παπανδρέου Γ & Α».

Αυτό το ασυνάρτητο πράγμα που μόλις διαβάσατε, έγραψε στο twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο πρώην υπουργός που δυστυχώς έχει χάσει πια κάθε επαφή με τη λογική. Ο Πάγκαλος, που κατά καιρούς εμφανίζεται σε διάφορα κανάλια ή ραδιόφωνα για να βρίζει την κυβέρνηση, σήμερα ανακάλυψε «ολοκληρωτισμό» γιατί εκεί που βρίσκεται έγινε διακοπή ρεύματος κι έσβησαν τα κομπιούτερ.
Το είχατε φανταστεί ποτέ; Αν γίνει διακοπή ρεύματος τότε είναι βέβαιο πως κάποιος προσπαθεί να μας υποδουλώσει. Να μας κάνει σοβιετία αδερφέ! Πάρτε λοιπόν κι εσείς θέση, όπως ζητάει ο Πάγκαλος. Με τη Δημοκρατία που δεν κόβει το ρεύμα ποτέ ή με τους εθνολαϊκιστές που κάνουν μέχρι και τα κομπιούτερ να σβήνουν;

 http://www.koutipandoras.gr/

Δείτε τα «τιτιβίσματα» του Θεόδωρου Πάγκαλου: