Ο Μπάμπης, τα 65.000 ευρώ, ο Φουρθιώτης και οι ερωτικές ταινίες της Τζούλιας (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)



Σκούζουν τις τελευταίες ημέρες τα μιντιακά κέντρα που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία για τις προσλήψεις που κάνει η δημόσια τηλεόραση ώστε να καλύψει τις ανάγκες της και να μειώσει το κόστος. Και ξεχνούν τα όσα συνέβαιναν επί των ημερών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που είχε στηθεί το μεγάλο πάρτι του αρμέγματος της «Χρυσής Αγελάδας».
Σε αυτό το άρμεγμα που γινόταν με παχυλούς μισθούς και εξωτερικές εργολαβίες ιδιωτών δίνει τέλος η σημερινή κυβέρνηση.
Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκείνης της περιόδου είναι αυτή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο οποίος είναι σήμερα συστηματικός υβριστής της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, επαγγελματίας λασπολόγος και για τον οποίο λέγεται και έχει γραφτεί ότι κάνει φροντιστήρια σε στελέχη της ΝΔ αναφορικά με το πώς θα εμφανίζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές (Με αυτή την υπόθεση θα ασχοληθούμε προσεχώς, όπως επίσης και με πληρωμές – αν υπάρχουν – με ή άνευ παραστατικών από το κόμμα της ΝΔ). Μάλιστα ακούστηκε και το όνομά του για τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ, αλλά φαίνεται πως κόπηκε.
Σύμφωνα με τις λίστες που είχαν κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο για τους προκλητικούς μισθούς που λάμβαναν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ την διετία 2008-2009, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, που σήμερα έχει το θράσος και κουνάει το δάχτυλο από τα ραδιόφωνα που τον περιμαζεύουν, κόστιζε στον ελληνικό λαό 65.000 ευρώ το εξάμηνο. Διαβάζουμε επίσης σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος (Όχι σε καμία εφημερίδα προσκείμενη στην ΣΥΡΙΖΑ) στις 17/6/2013 πως"Εκτός από τους ειδικούς συμβούλους, έχουν προσληφθεί στην ΕΡΤ, ως προσωπικό ειδικών θέσεων, με μηνιαίες μικτές αποδοχές 3.500 ευρώ ακόμα 13 άτομα. Μεταξύ αυτών οι δημοσιογράφοι Μανώλης Κοττάκης, Μενέλαος Σεβαστιάδης, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου".
Σε άλλο δημοσίευμα στο e-tetradio (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ - Έχει και την απάντηση του Μπάμπη) στις 15 Ιανουαρίου 2015, λίγο πριν ο ελληνικός λαός ξεφορτωθεί τον Σαμαρά και την παρέα του διαβάζουμε: "5.840 ευρώ ανά επεισόδιο θα παίρνει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η ομάδα του για την εκπομπή «Fairplay» στη ΝΕΡΙΤ. Για ποιο... fairplay μιλούν άραγε;"
Και έτσι ο Μπάμπης, κάνοντας και τις άλλες δουλίτσες του εκτός ΕΡΤ, κυκλοφορούσε με BMW 320 (κατά δημόσια δήλωσή του), μπορεί σήμερα και μένει σε ένα πολύ άνετο σπίτι στα Βόρεια Προάστια και πήγε και τις καλοκαιρινές του βόλτες όντας άνεργος μέσα στο καλοκαίρι του 2017 (Αυτά, όμως, θα τα δούμε προσεχώς. Θα δούμε δηλαδή το πως και το τι).
Την περίοδο, που σύμφωνα με τις λίστες που είχαν κυκλοφορήσει, εμείς χρυσοπληρώναμε κάτι τύπους σαν και του λόγου του, ξέρετε τι είδους ενημέρωση προσέφερε ο κύριος Μπάμπης μέσα από τη δημόσια τηλεόραση που οι γαλαζοπράσινες ηγεσίες αντιμετώπιζαν ως λάφυρο; Εξέφραζε την ανησυχία και την αγωνία του για τις αγωγές που έκανε ο Μένιος Φουρθιώτης και για τις ταινίες πορνό που γύριζε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Μπάμπης ήταν ή είναι συνομιλητής του πρώην ατζέντη και νυν τηλεπαρουσιαστή, Μένιοιυ Φουρθιώτη, αλλά την Άνοιξη του 2010 ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου είχε γίνει ο περίγελος της πιάτσας. Δεν θέλουμε - το ξαναγράφουμε - να πιστέψουμε ότι εκείνα τα χρόνια δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης είχαν αναλάβει εργολαβικά το προμόσιον της Τζούλιας και του Μένιου. Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν τα λέμε εμείς όλα αυτά. Η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» είχε γελοιοποιήσει τότε τον Μπάμπη  κάνοντας λόγο για το γεγονός ότι πανηγύριζε η Ελεονώρα Μελέτη LIVE στο πάνελ της εκπομπής που παρουσίαζε για την ενασχόληση του Μπάμπη με το φαινόμενο "Τζούλια". Με λίγα λόγια, ο Μπάμπης, έδινε την καλύτερη πάσα στους καλοθελητές να διασύρουν τη δημόσια τηλεόραση.
Και αν δεν μας πιστεύετε διαβάστε τι έγραφε η Ελευθεροτυπία στις 20 Απριλίου του 2010:
"Πανηγύριζε χθες το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη και το πάνελ της διότι και η δημόσια τηλεόραση, η ΕΡΤ, ασχολήθηκε, λέει, με το φαινόμενο Τζούλια. ΖΑΠ Το life style, δηλαδή, τώρα δικαιώνεται; Ο,τι πείτε ΖΑΠ
Πώς ασχολήθηκε η ΝΕΤ με το φαινόμενο Τζούλια, θα ρωτήσετε και με το δίκιο σας. ΖΑΠ Στην εκπομπή του Μπ. Παπαπαναγιώτου, την Κυριακή, «Ζουμ στα πρόσωπα και τα γεγονότα», μεταξύ των καλεσμένων ήταν κι ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ. Στον οποίο η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, κατά τον τρισπίθαμο μάνατζερ Μένιο, έκανε αγωγή διότι τη χαρακτήρισε πορνοστάρ από το βήμα της Βουλής μιλώντας για προκλητική συμπεριφορά φοροδιαφυγής ΖΑΠ Τι έχετε να πείτε για την αγωγή; ρώτησε ο παρουσιαστής τον βουλευτή ΖΑΠ Απολύτως τίποτε. Ο,τι είχα να πω, το είπα στο βήμα της Βουλής. Δεν προσθέτω και δεν αφαιρώ τίποτε, είπε κι έκλεισε το θέμα ΖΑΠ Φαντάζεστε να είχε απαντήσει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου τι θα γινόταν; Κόλαση! (Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ)"
Καταλάβατε ποιες ήταν οι ανησυχίες του Μπάμπη, όταν η Ελλάδα έμπαινε στα μνημόνια; Προσπαθούσε βέβαια, δεν λέμε, αλλά... Δεν εστίαζε στο ζήτημα της φοροδιαφυγής, αλλά στην αγωγή του Μένιου. Εκτός του προετοιμαζόταν για την μελλοντική αντιπολίτευση που θα έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε μετατρέψει τις εκπομπούλες του που δεν τις έβλεπε ούτε ο ίδιος, εκπομπές με μηδενική τηλεθέαση, σε κουτσομπολίστικές με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Διαβάζοντας λοιπόν κανείς για το παρελθόν αυτού του απίθανου τύπου δεν είναι να απορεί για ποιον λόγο γράφει υπερωρίες αυτογελοιοποίησης και εκτόξευσης λάσπης δεξιά και αριστερά με όχημα τα social media. Δεν είναι να απορεί επίσης πως ενώ κάποιος ο οποίος παλαιότερα προλόγιζε τις πολιτικές εκδηλώσεις κορυφαίων σήμερα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει εξελιχθεί σε τρολ της Πειραιώς. Δεν είναι δηλαδή να απορεί κανείς για ποιον λόγο αλλάζει στρατόπεδα με τέτοια ευκολία. Όλοι γνωρίζουν την απάντηση.
Τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, αυτός ο απίθανος τύπος, ο οποίος μεταδίδει απίθανα ψέμματα και ασχολείται με τις οικογένειες και τις κοινωνικές σχέσεις των άλλων (Δεν γνωρίζει, λόγω της παιδικής αφέλειας που τον διακρίνει, πως έχει ανοίξει τους ασκους του Αιόλου με πολύ ευαίσθητα θέματα), θα κληθεί να απαντήσει σε πολύ σοβαρά ερωτήματα, για θέματα τα οποία θα είναι πλέον σε αρμοδιότητα άλλων να τα διερευνήσουν.
Δείτε τώρα πόσα μας κόστιζε, μόνο για την "χρυσή διετία" 2008-09, στον πίνακα που ακολουθεί και στη συνέχεια πως τον ξεφτίλισε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης σε ζωντανή μετάδοση.  Και ένα ερώτημα: Με νοοτροπίες σαν αυτές που είδατε πιο πάνω θα κυβερνήσει ο Μητσοτάκης και ο θλιβερός του θίασος; 

Δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ
http://www.periodista.gr/