Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγή “φρουράς” Σαββίδη-Μελισσανίδη στο MEGA;


Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη πέρασε το Epsilon πριν μερικές ημέρες, όπως έγραφε το thefaq.gr, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του καναλιού από την 1η Ιανουαρίου του 2018, με βάση τους όρους της εξαγοράς.

Παράλληλα, όμως, ο ομογενής επιχειρηματίας αποχώρησε από το MEGA, αφού πούλησε λίγο καιρό πριν το 19,63%, που είχε από τις μετοχές του μεγάλου καναλιού, τις οποίες είχε αγοράσει από τον Φώτη Μπόμπολα.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των zoornalistas, οι μετοχές αυτές πουλήθηκαν σε εταιρεία κυπριακών συμφερόντων που λέγεται ότι ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

http://thefaq.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.