ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Παρασκευή, Αυγούστου 18, 2017

H γυναίκα επικοινωνιολόγος ...ο ανιψιός που θέλει να γίνει δήμαρχος, ενώ Πατούληδες αρμενίζουν

Θα μας το κλείσουν το μαγαζί όπως πάνε ...Οι Πατουληδες έχουν τρελαθεί στις σέλφιε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για την  Αθήνα ...όταν στην ΝΔ γίνεται το ελα να δεις με τον μπάρμπα και τον ανιψιό . Ωστόσο θα την παλαίψουμε να κάνουμε πράξη το οραμά μας. Η Πατούλαινα δημαρχίνα ! Θέμα 

Άλλο ένα κρούσμα «απειθαρχίας» του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη και ανηψιού του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προς το Μοσχάτο, μετέφερε στo aftodioikisi.gr, πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει σε βάθος τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως έλεγε, ο Κώστας Μπακογιάννης σε αντίθεση με τον θείο του επιχειρεί να φιλοτεχνήσει κεντρώο προφίλ και γι’ αυτό συνεργάζεται σε επίπεδο επικοινωνίας, όχι με κάποιον από το χώρο της ΝΔ, αλλά με την Τατιάνα Καραπαναγιώτη, κόρη του ιστορικού διευθυντή των «Νέων» Λέοντα Καραπαναγιώτη, βουλευτή Επικρατείας.. του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμμένου.
Να σημειωθεί ότι  το όνομα του Κώστα Μπακογιάννη «παίζει» έντονα για το δήμο Αθηναίων, ωστόσο, προς το παρόν τουλάχιστον, όχι μόνο δεν έχει πάρει το «πράσινο» φως από την Πειραιώς αλλά, δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί υποστηρίζουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει στον ανηψιό του ότι δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στην Αθήνα, καθώς «δεν χωρούν τρεις από την ίδια οικογένεια στο κεντρικό πολιτικό κάδρο».
Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν τον «απείθαρχο» Κ. Μπακογιάννη και τις σχέσεις της μητέρας του Ντόρας με τον αδελφό της Κυριάκο, στοιχηματίζουν από τώρα ότι ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων το 2019. Έστω και χωρίς την μητέρα του στο «κεντρικό πολιτικό κάδρο».
πηγή: aftodioikisi.gr

http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/08/blog-post_96.html#more