Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Ρέμος των πανηγυριών ! Εκεί που του ουίσκι φλέγεται και οι σαμπάνιες χτίζουν τοίχο για να εμφανιστεί ο καλλιτέχνης ! Βιντεο


Η εκδίκηση του κλαρίνου ! Μπορεί ο Ρέμος να με τις περιβόητες συναυλίες ( πανηγύρια) στο Nammos και την Ψαρρού να άλλαξε τα δεδομένα για  την καλοκαιρινή διασκέδαση  σκυλαδικοκαψούρας της ελληνικής showbiz...αλλά η ελληνική επαρχία αντεπιτίθεται και έχει τον δικό της Ρέμο και τα δικά της αυθεντικά εφέ, που δίνουν άλλη αίγλη χλίδας στις θρησκευτικές εμποροπανήγυρις σε κάμπους και ραχούλες.


Μάλιστα έχει τον δικό της Ρέμο που ονομάζεται Βελισσάρης με προμότερ τον Μάριο το Mπλακμαν  ( τι να μας πουν τώρα οι Ψινάκηδες) τoν πειρατή των FM .

Βελισσάρης ...σημαίνει ένας τύπος που υιοθέτησε στυλ Ρέμου στα κλαρίνα και τραγουδάει δικά του καψουροκλαριτζήδικα σουξέ, ακολουθώντας  το ρεύμα της εποχής και για το αθάνατο ελληνικό κλαρίνο.


Και με δεδομένο ότι τα τελευταία χρόνια ...σε αυτά τα πανηγύρια έχει επεκταθεί το επάγγελμα της λουλουδού με τα πανερογαρύφαλλα να ραίνουν τους χορευτές του τσάμικου...και τις τσιφτετελούδες με τα "καγκέλια" ...ο εν λόγο καλλιτέχνης όπου εμφανίζεται ανατρέπει τα δεδομένα και κάνει το Nammos να μοιάζει με παρακμιακό σκυλάδικο , αφού κιβώτια με ουίσκι φθάνουν στην πίστα για να καούν ...και δεκάδες κιβώτια με σαμπάνιες πίστας εισαγόμενες από Βουλγαρία χτίζουν το αυτοσχέδιο πάλκο για να εμφανιστεί ο καλλιτέχνης

Δείτε βίντεο

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.