Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κόλαση ! Πάολα, Μ. Μητσιάς και ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης"Μητσιάς , η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και Πάολα !  Αντε του χρόνου με Μπουγά , Σάκη Ρουβά κλπ Θέμα :


Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Φλώρινας επιχείρησε να προλάβει τις αντιδράσεις, όταν ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Πρεσπείων, λέγοντας: «Μπορεί να εκπλαγούν πολλοί, αλλά εγώ σ’ αυτό το πρόσωπο πιστεύω πάρα πολύ, τη θεωρώ μια σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, μπορεί να μη μου αρέσουν όλα της τα τραγούδια –δε μου αρέσουν, για να πω την αλήθεια- αλλά ξέρω ότι θα γίνει χαλασμός κόσμου στον Άγιο Παντελεήμονα. Γι αυτό διάλεξα μια βραδιά με ένα πρόσωπο που το θαυμάζω, τη γνώρισα και τη θαυμάζω, έχει μέσα της πολλή κορμοστασιά η γυναίκα αυτή, πίστη στα πράγματα, καθαρότητα στη σκέψη και είναι και μια καταπληκτική show woman».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.