Το έπος της 15ης Αυγούστου 2017 ! Του Κασιδιάρη η μάνα μαγείρευε, η Μαρέβα του Κούλη έκοβε ζαμπόν για σάντουιτς, η Φώφη τα γέμιζε...και ο Αρκάς ζωγράφιζε !



Γελοιότητα μιας προπαγάνδας ...από τα "κουρέλια" της πολιτικής σκηνής και των ανθρώπων τους στα social media,  αφού νομίζουν ότι τα τρόλια  διαμορφώνουν πολιτική και πείθουν τον ελληνικό λαό ότι η καταστροφή της χώρας έγινε μέσα σε δύο και κάτι χρόνια.
Μέσα σε αυτή την μαύρη περίοδο οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ έβαλαν την χώρα στα μνημόνια, έδιωξαν τους επενδυτές Ψυχάρη , Μπόμπολα κλπ που επένδυαν τα τραπεζικά δάνεια στα Μedia τους , έριξαν μαύρο μαύρο στα κανάλια για να μας κόψουν το Survivor και να αναγκάσουν τους καναλάρχες  να πληρώσουν και να γίνουν νόμιμοι, έκοψαν τις συντάξεις, γέμισαν με Συριζαίους το δημόσιο, έκαναν την μισή οικογένεια των Μητσατάκηδων αρχηγούς κομμάτων , βουλευτές ,περιφεριάρχες κλπ  φέρνοντας την οικογενειοκρατία στην πολιτική και  σαν μην έφτανε αυτό προχθές 15 Αύγουστου 2017 έκαψαν  όλη την Ανατολική Αττική .
Αυτά δεν είχαν γίνει στην χώρα ποτέ.Μπορεί  να έχει καεί δύο φορές όλη η χώρα, να έχουν καεί πάνω από 100 άνθρωποι στις φωτιές, αλλά οι  άριστοι των κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετέτρεψαν αυτό το κακό σε επενδυτικές ευκαιρίες ανάπτυξης . Ξεφύτρωσαν οικόπεδα, χτίστηκαν βίλες και εξοχικά....και πήρε μπροστά η χώρα...μέχρι που ήρθαν  οι Συριζοανέλ και άρχισε η πτώχευση και τα μνημόνια.
Και προχθές όλοι αυτοί είπαν φτάνει πια . Η ανίκανη κυβέρνηση δεν μπορούσε να σβήσει τις φωτιές ...και ανέλαβαν δράση με  τους ρόλους που αναφέρουμε στον τίτλο του ποστ,  για τους ηρωικούς πυροσβέστες , που οι Συριζοανέλ είχαν εγκαταλείψει στο έλεος των ρεπορτάζ του Σκάι ,   γράφοντας το έπος της 15 ης Αυγούστου 2017 !