Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Της δικαιοσύνης τα πανερογαρύφαλλα !Eλεύθερη καταδικασμένη για το σκάνδαλο Εnerga - Hellas Power ...που έτρωγαν τα λεφτά της ΔΕΗ στα μπουζούκια !!

Δεν αποφυλακίζεται ο Αριστείδης Φλώρος, που έχει καταδικαστεί για την υπόθεση Εnerga - Hellas Power σε ποινή κάθειρξης 21 χρόνων και χρηματική ποινή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, καθώς απορρίφθηκε η αίτησή του για αναστολή της ποινή του.

Αντίθετα, ελεύθερη – με περιοριστικούς όρους - αφέθηκε η καταδικασθείσα για την ίδια υπόθεση, Μαρία Σκλαβάκη (η οποία είχε σπάσει το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» της και επιχείρησε να διαφύγει από τις αρχές).
Στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, όπου συζητήθηκαν οι σχετικές αιτήσεις αναστολής, ο Αριστείδης Φλώρος επικαλέστηκε, μέσω του συνηγόρου του, αυτοκτονικό ιδεασμό και κατάθλιψη, προκειμένου να του χορηγηθεί αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, αλλά τελικά η αίτησή του απορρίφθηκε.
Όσον αφορά στην αίτηση της Μαρίας Σκλαβάκη, το δικαστήριο την έκανε δεκτή και ανέστειλε την ποινή κάθειρξης επτά ετών που της έχει επιβληθεί πρωτοδίκως. Η ίδια υποστήριξε ότι, ούσα κρατούμενη από το 2015, δεν είναι σε θέση να φροντίζει την άρρωστη μητέρα της, η οποία πάσχει από ψυχιατρική ασθένεια με αποτέλεσμα, όπως είπε, να καταχράται την καλοσύνη συγγενών της.


Σημειώνεται ότι αίτηση αναστολής κατέθεσε και ο σύζυγός της, αλλά απορρίφθηκε.   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στο ΔΣ της Endeavor Greece της Μαρέβας ο εφοπλιστής με το καράβι του που πιάστηκε με κοκαίνη στο Περού ! Ε ρε γλέντια !

Δέματα με κοκαΐνη συνολικού βάρους 121 κιλών βρέθηκαν σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων, με σημαία Μάλτας στο Περού.

Πανελλήνια συγκίνηση για το δράμα της Ελη Στάη !!! Δεν το χωράει ο νου σας τι της συνέβη

Κατάρα στα μνημόνια.  Απλά είμαστε συγκλονισμένοι με την σκληρότητα της οικονομικής κρίσης...για την Ελη Στάη . Αλλο να χάσεις την δουλειά σου , το σπίτι σου, την περιουσία σου κλπ . και άλλο να μείνει χωρίς σοφέρ η Στάη.  Συμπάσχει ολη η ΕΛΛΑΔΑ μαζί της.

Έρχονται συλλήψεις .Τρεις πρώην υπουργούς λαδωμένους στην Ελλάδα από την NOVARTIS βρήκε το FBI

ΕΚΑΨΑΝ στην κυριολεξία τρεις πρώην υπουργούς, τα δύο κορυφαία στελέχη της NOVARTIS στην Ελλάδα, τα οποία έχουν τεθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων και έδωσαν καταθέσεις στο FBI.