H λογική του "καριόλη"! Βγήκαν κάποιοι με IQ Μπογδάνου να υπερασπιστούν τον παπά που κάνει κολλητήρι σε γυναίκα, τον βγάζει και τον παίζει μέσα στο λεωφορείο ! !

Το όλο κόλπο ήταν από την αρχή δύσκολο. Νέα κοπέλα καταγγείλει σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ ανεβάζοντας φωτογραφίες στο facebook προφιλ της σαν πειστήρια.

Η κοπέλα έχει κόκκινα μαλλιά, «μη συμβατικό προφιλ», ο επίδοξος βιαστής είναι ιερέας, στη Θεσσαλονίκη του 2017. Κάτι έπρεπε να πηγαίνει στραβά.
Στην αρχή ήταν το ότι υπήρχαν οι φωτογραφίες. “Μα καλά, αυτός πήγε να σε παρενοχλήσει κι εσύ τραβούσες φωτό;”, ήταν το πρώτο σχόλιο. Παρότι η κοπέλα εξηγούσε στην άναρτηση της ότι αυτό συνέβη επειδή ήδη είχε το κινητό στα χέρια της και ότι αμέσως μετά έβαλε τις φωνές στον παπά.
Έπειτα ήταν η “ποιότητα” των φωτογραφιών. “Είναι photoshop!”, ανέκραξαν διάφοροι γκουρού της ψηφιακής επεξεργασίας. Παρότι δεν υπήρχε κανένα σαφές δείγμα για να ειπωθεί κάτι τέτοιο.
Έπειτα ήταν η δεύτερη φωτογραφία του παππά, με το πρόσωπο του. “Είναι άλλη τσάντα”, είπαν οι ντέτεκτιβ. Παρότι, πάλι, στην ανάρτηση εξηγούνταν ότι η φωτογραφία του “ιερέα” ήταν τραβηγμένη από άλλη μέρα, από άλλη κοπέλα που είχε υποστεί και η ίδια σεξουαλική παρενόχληση από το συγκεκριμένο άτομο. Όπως πολλές άλλες κοπέλες ακόμα.
Έπειτα ήταν το ότι η καταγγελία έγινε στο facebook. “Γιατί δεν πήγε στην αστυνομία;”, είπαν και πάλι. Παρότι όπως έγινε σαφές η Πέννυ είχε πάει στην αστυνομία την ίδια κιόλας μέρα, κατήγγειλε την παρενόχληση και όπως έμαθε ο “ιερέας” ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Απο άλλες παρόμοιες πράξεις.
Έπειτα ήταν ότι η Πέννυ είχε κόκκινα μαλλιά. “Βασικά, είναι πουτάνα”, ήταν το μοναδικό επιχείρημα που απέμενε, όσο η παράνοια κλιμακωνόταν και όσο αυξάνονταν επίσης και οι καταγγελίες για παρενόχληση από άλλες κοπέλες, για το ίδιο άτομο, πάντα σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όπου κάνει “πιάτσα”.
Ρίχνοντας μια ματιά μόνο σε σχόλια κάτω από αναρτήσεις για το θέμα βρίσκεις μια ανθολογία από ανθρώπους που δεν έχουν καμία διάθεση από την αρχή να πιστέψουν ότι μπορεί ένας ιερέας να είναι επίδοξος βιαστής, και ότι μια κοπέλα μπορεί να καταγγείλει τον βιασμό της, χωρίς να υπάρχουν δεινόσαυροι ή εξωγήινοι. Ακόμα και όταν αυτό είναι πλέον καταφανές.
Δείτε την συνέχεια και το ανθολόγιο των ποστ ...να  τα δείτε όλα !
http://luben.tv/politix/117701