ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΌ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ -ΣΑΤΥΡΙΚΌ -ΒLOG ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ της πολιτικής της οικονομίας του αθλητισμού των celebrity @ πουτ@νας της κοινωνίας… To blog των αποκαλύψεων

Popular

Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Τα «μαζεύει» η Καθημερινή μετά το εξώδικο του Στεφανάκου

Επανορθωτικό δημοσίευμα με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας εξέδωσε η Καθημερινή, μετά από το εξώδικο του αποφυλακισμένου βαρυποινίτη, Βασίλη Στεφανάκου, τον οποίο το πρώτο δημοσίευμα της εφημερίδας του Αλαφούζου ενέπλεκε το όνομά του με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

«Ο κ. Βασίλης Στεφανάκος, με εξώδικο που μας απέστειλε την 12η.6.2017, διαμαρτυρήθηκε για την αναφορά που έγινε στο όνομά του την 29η.05.2017 σε άρθρο της δημοσιογράφου Μαριάννας Κακαουνάκη με τίτλο "Το μήνυμα που έστειλε ο Κορυδαλλός για το χτύπημα"» σημειώνεται αρχικά στο μονόστηλο μετανοίας που δημοσίευσε η εφημερίδα, με το επίμαχο δημοσίευμα να αφορά την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.
«Με το εξώδικό του, μας καλεί να "απεγκλωβίσουμε το όνομά τοπυ από το συγκεκριμένο περιστατικό" θεωρώντας ότι ο συσχετισμός του με την οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς" θίγει την τιμή και την υπόληψή του» σημειώνεται και προστίθεται παρακάτω: «Η πρόθεση της "Κ" και της συντάκτριάς της δεν ήταν να αποδώσουν οποιαδήποτε μομφή στο πρόσωπο του κ. Στεφανάκου».
Μάλιστα, η εφημερίδα διαχέει τις ευθύνες, «δίνοντας» τις πηγές του ρεπορτάζ. «Στο δημοσίευμα εκφράστηκαν εκτιμήσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίες διαψεύδονται από τον κ. Στεφανάκο, οπότε η "Κ" δεν έχει κανένα λόγο να εμμείνει σε αυτές» υπογραμμίζεται, με το δημοσίευμα να καταλήγει ως εξής:
«Ως εκ τούτου, αποκαθιστούμε την πραγματικότητα σημειώνοντας ότι ο κ. Στεφανάκος δεν έχει σχέση με τη συγκεκριμένη αναφορά του δημοσιεύματος και την οργάνωση "Πυρήνες της Φωτιάς"».